En toen zwikte ik gisteravond ongenadig door mijn enkel. Ik hoorde het kraken. Koelen. Ingezwachteld met vette watten en een te dunne zwachtel en ongeveer meteen naar bed en mijn voeteneind omhoog.
Lopen gaat 's morgens nauwelijks en ik kom ook moeilijk op mijn fiets. Ik maak bijna van het aanbod van Liesbeth gebruik om me te komen halen en naar huis te brengen. En dan bedenk ik dat het ook echt niet goed ingezwachteld zit. Ik krijg een zwachtel van de overbuurman, dat scheelt een stuk.
En nu heb ik de route aangepast zodat ik vooral oude spoorlijn fiets zodat ik niet hoef te duwen. Ik maak me nog even zorgen om de kronkels van het eerste stuk, maar die zijn er omdat je ongeveer in de Saone fietst, met een verval van 1 meter per 20 km. of zo.
Enige domper is dat Epinal 110 km is als ik begin, en na 49 km nog steeds. Er zal wel ergens iets verkeerd staan (3 keer dan wel).
Het wordt wel erg warm en benauwd, ik word er niet helemaal lekker van. Ik fiets Corre in voor kroegjes (alles dicht) en hotel (ook dicht). Dan maar Intermarché.
In Corre is op alle kaarten geen camping, de volgende in de buurt van de route is nog 21 km en ik heb er al 70 gefietst. Er staan 2 fietsers stil, of zij een camping weten. Ja in Corre! Via google Maps app. Bijna niet te vinden. Toch gelukt. Duurt bijna een uur voordat mijn kampje klaar is met al dat gestrompel. Ik drup harder dan de regenwolk.
Douchen, er is airco in de gemeenschappelijke ruimte. Doen we.
Komen er Fransen bij zitten met een film en een cigarette. Bah.
Hun code van de wifi werkt bij mij niet. Dan zo maar koken.
Er is zelfs een kookplaat. Doe ik, veiliger met die droogte. En de wifi doet het, op het eind een punt. Hoera!Læs mere
RejsendeOch wat een pech. Ook dat is erfelijk kennelijk 😱 Sterkte, hoop dat het snel herstelt!! Stoer hoor, doorfietsen 💪🏼
RejsendeFietsen gaat gelukkig bijna pijnvrij!
RejsendeOh wat fijn!! En daarna geen reactie? (extra pijn)?
RejsendeNee. Gaat juist steeds beter, lijkt wel therapie!