11-6 Utrecht - Nunspeet
11 Jun 2021, Belanda ⋅ ☁️ 23 °C
Gisteravond heb ik alles al ingepakt, de planten heul veel water gegeven, de tuin water en alle stekjes in een extra voetenbad. Kon ik vanochtend lekker snel weg. Dus vond ik eindelijk het dode beestBaca lagi
12-6-2021 Holtinge
12 Jun 2021, Belanda ⋅ ⛅ 17 °C
Vroeg wakker, 8 uur weg. Mijn benen zijn niet enthousiast. Gelukkig heb ik vooral wind mee. Die wakkert behoorlijk aan in de loop van de dag. Van opzij is al bijna niet leuk meer. Ik kriebel viaBaca lagi
13-6-2021 Siegerswoude
13 Jun 2021, Belanda ⋅ ☀️ 18 °C
Lekker in de slaapzak vannacht. Extra fijn omdat ik gisteren behoorlijk verbrand was op waar normaal mijn T-shirt zit, maar nu niet ivm een hemdje aan. En het was niet eens super zonnig en ik reedBaca lagi
14-6-2021 Bert
14 Jun 2021, Belanda ⋅ ☁️ 16 °C
Zoals gepland in de zon wakker. Scheelt een hoop met tenten zeulen. De route is veel leuker dan dat hij op de kaart leek. Dat is ook omdat er allerlei snelwegen bij gekomen zijn en de wegen waar hetBaca lagi
15-6-21 Bantega
15 Jun 2021, Belanda ⋅ ⛅ 20 °C
Dit is wel weer een dag a la mij zeg. ' s Ochtends nog meer kleefkruid gewied en daarna de hele zooi op de composthoop. 3 kruiwagens ja.
Daarna fikkie gestookt van de meidoorn met een ziekte die BertBaca lagi
16-6-2021 Horsthoek
16 Jun 2021, Belanda ⋅ ⛅ 29 °C
Toch fijn dat ik mezelf zo kan uitlachen. De wind is naar oost gedraaid. Had ik ook besteld. Was ik wel even vergeten dat ik niet door de Noordoostpolder wilde. Dan moet je dus eerst een stuk zuidoostBaca lagi
17-6-2021 Gerven
17 Jun 2021, Belanda ⋅ ⛅ 30 °C
Sapperdeflap, deze dag is het niet. Ik was het na 10 minuten fietsen eigenlijk al zat. Terwijl de route toch mooi is, via Elspeet (steeds slechter te herkennen). Er is inmiddels een knots van eenBaca lagi
18-6-2021 Utrecht
18 Jun 2021, Belanda ⋅ ⛅ 27 °C
Gisterenavond op aanwijzingen van de buurman de tent op een heuveltje en dicht bij de heg gezet, want er komt noodweer: onweer met draaiwinden.
Om 6 uur vanochtend een fikse bui, en dat was het. Om 7Baca lagi