Slovenske Konjice - Zagreb - Rim
January 30, 2023 in Italy ⋅ 🌙 5 °C
Pa smo dočakali spet malo potovanja. Tokrat, ker so nam prestavili zimske počitnice, je izbrana destinacija večno mesto, Rim. Po tem, ko smo oddali našo Iso v varstvo, smo se odpravili protiRead more
Kolosej, Pantheon, Fontana di Trevi…
January 31, 2023 in Italy
Mlada popotnica je celo noč kašljala in je za nami težka noč. Kljub vsemu opravim nakup kart za Kolosej in se okoli 9 ure odpravimo na zajtrk, rogljič in kava in čaj. Prd tem še v lekarno poRead more
Vatikan in ostalo
February 1, 2023 in Italy
Danes pa je bil dan, za več kot 20.000 korakov. Po zajtrku z metrojem v Vatikan in ogled trga in bazilike Sv.Petra. Vedno znova vzame dih velikost in mogočnost trga in same bazilike. Na vrh se nismoRead more
Ostia Antica in Lido di Ostia
February 2, 2023 in Italy
Danes pa je dan, ko smo se umaknili iz mestnega vrveža in odšli na izlet z vlakom. Po zdaj že ustaljeni jutranji rutini, na metro, en prestop, do postaje Piramide in na vlak proti Ostia Antica inRead more
Bioparco Roma in Trastevere
February 3, 2023 in Italy ⋅ 🌙 10 °C
Pa je še za nami en dan. Po jutranji rutini tokrat na tramvaj in do živalskega vrta. Je kar daleč iz centra, k sreči je tramvaj postaja oddaljena 3 minute hoda od vhoda v živalski vrt. Karta jeRead more

TravelerUpam,da bo našo Evo veliko stvari zanimalo in bo veliko "odnesla",ko bo videla toliko lepot,ki jih kaže le Rim.P+P