Truurige Tag gsii 🙈

Also eigentlich wieder en tolle Tag, aber chli truurig, will mir en Grossteil vode Strecki händ müesse mit zuenem Dach fahre. Wägem Staub 🥴🥹😢
Nachdem ich di letschte 6 Täg jewiils faschtもっと詳しく
Nachdem ich di letschte 6 Täg jewiils faschtもっと詳しく
Jambo 🙋♀️
So heute früh ging es los auf Pirschfahrt in der Serengeti (=weite Ebene). Heute konnten wir viele Tiere bestaunen (Löwen, Büffel, Elefanten, Giraffen, Hyänen, Gazellen,もっと詳しく
Première fois en Montgolfière. Le réveil à 4h fait très mal 🥹
Mais !
Ça vaut vraiment le coup. Regarder la nature par le haut, voir la migration en direct !
Et à cette heure tout est siもっと詳しく
Pendant 2 nuits, je loge au milieu du parc de Serengeti !
C'est magique, je suis entourée d'animaux, le cadre fait rêver 😁
Bon, après on a pas le droit de sortir seule quand il fait nuit et leもっと詳しく
Nachemen leckere znacht und es paar gspröch ischs den ab is bett gange. Hüt nacht isch chle unruhiger gsie. Hed dütlich meh und lüteri tierluut ghört gha. Neb eusem zelt hed mer denn au no esもっと詳しく
Uf em rückweg hemmer natürli no es paar stops gmacht. Eine isch nomal binere riese gruppe flusspferd gsie. Die hend sich det über mehreri flusskurve hinweg tummled und vor sich hi gstunke.
D ninaもっと詳しく
Vom gepard chum weggfahre simmer über die nächst raubchatz gstürchled. Debi hed sichs um en Serval chatz ghandelt. Die chatz hed meh nach büsi den nach raubtier usgseh. De guide hed gmeint sieもっと詳しく
Wo mer es paar leue untereme baum beobachtet hend isch plötzlich hektik ufcho under de 4 autos wo det gsie sind. Wiiter vore isch en grosse männliche leu gsichtet worde. All zäme sind den füreもっと詳しく
D zebras sind sehr elegant immer weder i chlinere gruppe vor eus gstande. Da i de serengeti hemmer au grösseri gruppe vo ihne gseh.
Am mittag hed eus en guide wo in usbildig isch, bim offizielleもっと詳しく
Mer sind zerst über sehr schlammigi strössli gfahre, teilwiis ischs für de guide en rechti rutschpartie gsie. Es isch den immer trochner worde, bis es den weder richtig staubig gsie isch. De morgeもっと詳しく
旅行者
Phüü, da würd ig nie dusche..... 😱
旅行者
En verschwitzte Safaritag hilft bide Entscheidig 😂 Und es isch e chliini (ungiftigi) gsii...
旅行者 Nöö, da wär dusche gloffe bi mir....