Country looks amazing that he is in.
Monday started out a bit average, stuck in Les 2Alps most of the morning getting supplies & prescription of dressings, etc from the Pharmacy for my finger.
FeltRead more
Country looks amazing that he is in.
FeltRead more
Det blev en vandredag i tåge og lave skyer, men vi undgik regn! Vi er nede i et andet klimabælte end det alpine nu, så der er flere og andre blomster fremme, og dufte af timian på vandrestien. DetRead more
Vejen op til Boreon er blevet genetableret, og vi havde bestilt en rundvisning i Alpha Parc, som er en ulvepark, der blev etableret i 2004. Den ligger inde i Mercantour Nationalpark, og havde ellersRead more
Nok den sidste lange vandretur i Mercantour for denne omgang. Det er altid lidt vemodigt…Lærketræerne er endelig ved at blive gule. Luften er kold, men når solen får fat, varmer den stadigRead more
Der letzte Pass - Col de Turini - ist zwar nur 1.607m hoch, aber hat einiges zu bieten. Kurven ohne Ende, enge Straßen, schroffe Felsen, Steinschlaggefahr. Rudi wird nochmal einiges abverlangt, aberRead more
Ab nach Nizza
Der letzte Pass ist auch geschafft jetzt geht es nach St. Tropez
Danke für die grosszüge Spende an
As Allen has had to do a big circle before heading south he is now a long way away from us.
He is somewhere just NW of the 57 marker.
You might also know this place by the following names:
Lantosque
Traveler Enjoy a little bit of luxury! 😊