Parapenten 💪

Vandaag zijn we Frank zijn verjaardagskado van 2 jaar gaan doen: parapenten (of paragliden). Door alle lockdowns is het in Nederland niet gelukt om te gaan maar gelukkig hebben we hier in Colombia eenBaca selengkapnya
Na het parapenten hebben we op ons gemak nog wat gedronken, wat rondgekeken en lekker geluncht met uitzicht op de bergen. Heerlijk nagenieten voordat we vanuit Buenavista weer met de kleine busjes viaBaca selengkapnya
Na een goede nachtrust en een beetje uitslapen zijn we vandaag naar een van de toeristische trekpleisters geweest: Valle de Cocora. Dit is een vallei met waspalmen.🌴 Bomen die wel 60 meter hoogBaca selengkapnya
Vandaag verlaten we Salento. Het stadje wat onze uitvalsbasis was de afgelopen 4 dagen. Ons verblijf 'El Zorzal' zat precies tegenover het busstation aan de rand van de stad. Dit was ook de plek vanBaca selengkapnya
Pereira is de hoofdstad van de regio en vanuit daar vertrekt onze vlucht naar het noorden. Het zou zeker 20 uur met de bus geweest zijn dus vliegen was de betere optie. De busrit naar Pereira gafBaca selengkapnya
Na een goede korte vlucht zijn we aangekomen in Santa Marta. Nou, het vliegveld ligt een flink eind buiten de stad. Je merkt meteen dat het klimaat hier anders is. Om 22.00 uur nog steeds lekker warm.Baca selengkapnya
Om 4.30 uur zitten we een beetje duf van de korte nacht, te wachten op de auto die ons oppikt. Om 4.45 stopt er een grote Toyota Jeep en stappen we in bij Jesús, chauffeur en gids van deze trip. InBaca selengkapnya
We maken een korte stop bij de zoutwinning in Manaure. We krijgen uitleg over de werkwijze en waarom sommige vlaktes roze zijn. Door de piepkleine garnalen in het zeewater dat in de bekkens gepomptBaca selengkapnya
Cabo de la Vela betekent Kaap van het Zeil. En dat zie je ook als je op het strand bent. Overal zijn mensen aan het kite surfen. Hier lunchen we de eerste dag en gaan we de eerste nacht slapen inBaca selengkapnya
In de middag zijn we een stukje verder gereden door de woestijn. Jesús onze gids kon de auto heel gaaf door het losse zand laten spinnen 😁
We zijn naar een mooi strand geweest met hoge golven dieBaca selengkapnya