Lux-Trier-Köln

Ég er komin með hálfgerðan ferðaleiða. Hann sprettur yfirleitt fram í lok 3. eða byrjun 4. viku langra ferðalaga hjá mér og lýsir sér í því að mig langar ekkert sérstaklega aðRead more
Vanochtend ruw wakker geworden door hoop herrie rond de camping. Auto's die verplaatsen met veel herrie en golfkarretje met achteruit pieper. Wel was mijn ontbijt al om half acht bezorgt bij mijn tentRead more
Vanochtend zijn we vertrokken vanaf bij mij thuis met John, Björn, Mark en ik. Onderweg Jeffrey opgepikt bij hem thuis met zijn spullen.
Onderweg hebben we de hele groep bij elkaar gekregen bij deRead more
Na simpel ontbijt vanochtend zijn de helft van de groep weer vertrokken naar gamescom en bleef ik, Melle en de dames achter om zo te vertrekken naar Keulen om lekker in winkel te gaan kijken enRead more
Bergisch Gladbach, a medium sized town just a few miles east of Cologne, is not to be confused with Mönchengladbach. Gladbach, gladbach, gladbach. Many people often use the name gladbach as shortRead more
We zijn vandaag naar Leverkusen geweest. Het centrum was best groot met een enorm overdekt gedeelte van 3 etages. Daar lekker rond gelopen en geshopt zijn we weer terug gegaan en lekker gechilled inRead more
Na het eten zijn we vertrokken naar movie park. Daar rond 12 uur aangekomen leek het super druk omdat we naar de 2e parkeerplaats geleid werden. Uiteindelijk viel het wel mee in het park.
In hetRead more
Vandaag weer met de hele groep naar gamescom gegaan. We hebben vandaag wat spellen gespeeld (hearthstone, Diablo) en lekker bij alle spulletjes wat er verkocht werd op de beurs.
Daarna weer terugRead more
Vandaag na het ontbijt direct vertrokken naar Phantasialand. Omdat Björn zich niet lekker voelde gingen we met zijn drieën (Patricia, Patrick en John). Aangekomen kwamen we aan in een Chinees themaRead more
You might also know this place by the following names:
Küchenberg, Kuechenberg