Germany
Odenthal

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
Top 10 Travel Destinations Odenthal
Show all
6 travelers at this place
 • Day3

  Dag 3: Keulen

  August 22, 2019 in Germany ⋅ ⛅ 22 °C

  Na simpel ontbijt vanochtend zijn de helft van de groep weer vertrokken naar gamescom en bleef ik, Melle en de dames achter om zo te vertrekken naar Keulen om lekker in winkel te gaan kijken en misschien goede deal te scoren.

  In Keulen verschillende game, kleren en elektronica winkels in geweest. Ik heb zelf een Xbox one S gescoord met 3 games voor 230 euro. De rest wat games en andere spullen.

  In de avond lekker eten (pizza) besteld in het appartement en magic leren spelen.

  In de avond hebben we Totaly spies gekeken via YouTube op de tv. We hebben de avond vroeg afgesloten om morgen op tijd te kunnen vertrekken. Planning is om 8:30 weg te zijn en bij de Lidl te stoppen voor ontbijt.
  Read more

 • Day1

  Dag 1: op naar Duitsland!

  August 20, 2019 in Germany ⋅ ⛅ 18 °C

  Vanochtend zijn we vertrokken vanaf bij mij thuis met John, Björn, Mark en ik. Onderweg Jeffrey opgepikt bij hem thuis met zijn spullen.

  Onderweg hebben we de hele groep bij elkaar gekregen bij de MacDonald in Duitsland. Daarvan zijn we gaan rijden naar Düsseldorf om lekker in de stad rond the gaan scharrelen.

  Bij Düsseldorf werdt het even spannend. De parkeergarage kon maar tot 1,90 hoog dat zou net aan moeten kunnen. Na 6 etages naar boven gereden met maar 5 cm speling tussen het dak van de auto en het plafond van de garage, hebben we een plekje hebben bemachtigd.

  In Düsseldorf lekker curry worst gegeten en lekker rond gesnuffeld in een paar winkels waaronder een Saturn van 4 verdiepingen.

  Rond 4 uur kwamen we aan bij het appartement voor de komende dagen. Mooi ingericht en erg ruim. Helaas zijn er alleen 2 persoons bedden dus wordt wel delen vanavond met één van de jongens.

  In de avond naar een Duits restaurant gegaan waar we vaker geweest zijn voor een lekkere snitzel en na afloop naar de Real om inkopen te doen voor de volgende dag. Waaronder dus ook veel drank.

  In de avond zijn de meeste op tijd gaan slapen. Morgen eerste dag gamescom.
  Read more

 • Day2

  Op naar Duitsland

  August 23, 2017 in Germany ⋅ ☀️ 22 °C

  Na het tentamen in de ochtend / middag zijn rond 1 uur vertrokken naar het appartement. Na wat kleine files rond 4 uur aangekomen waar Jeffrey al aanwezig was.

  Na de huisregels even doorgesproken te hebben:
  - De wc rol houder voor de badkamer deur zetten als je hem bezet houd en niemand binnen wil.
  - respecteer koning generaal fluffes de eerste.

  In de avond heeft Jeffrey pasta gemaakt en hebben we de avond doorgebracht met Mario kart en magic kaarten.
  Read more

 • Day4

  Dagje Moviepark

  August 25, 2017 in Germany ⋅ ⛅ 21 °C

  Na het eten zijn we vertrokken naar movie park. Daar rond 12 uur aangekomen leek het super druk omdat we naar de 2e parkeerplaats geleid werden. Uiteindelijk viel het wel mee in het park.

  In het park lekker van attractie naar attractie getrokken. Patrick is in de nieuwe star track achtbaan gegaan en in de middag de Crazy Cops show gezien. Waarbij driftende auto's, explosies en motoren te zien waren. Dit was zeker een gave show.

  Na movie park hebben we een eet tentje opgezocht in Dusseldorf waar we bij een best wel luxe ogende restaurant uitkwamen. Na daar lekker eten bleek de rekening gelukkig niet zo hoog te zijn.

  We zijn we weer terug naar het appartement vertrokken waar de rest lekker aan het spelen was met de switch of aan het kaarten.
  Read more

 • Day5

  Naar Leverkusen

  August 26, 2017 in Germany ⋅ ⛅ 22 °C

  We zijn vandaag naar Leverkusen geweest. Het centrum was best groot met een enorm overdekt gedeelte van 3 etages. Daar lekker rond gelopen en geshopt zijn we weer terug gegaan en lekker gechilled in het appartement.

  Op onze laatste avond samen hebben we een chinees onbeperkt eten restaurant gereserveerd. In dit restaurant stond in het midden een soort van huisje. Dit was onze plek voor vanavond midden in de zaal.

  Na lekker gegeten hebben we weer lekker Mario kart gespeeld met een groep en zijn we lekker op tijd gaan slapen. iedereen was best moe van afgelopen dagen.
  Read more

 • Day5

  Middag in Keulen

  August 25, 2018 in Germany ⋅ 🌬 15 °C

  Vandaag heeft iedereen lekker uitgeslapen en is later opgestaan. Na het ontbijt heeft mark een restaurant geboekt voor de avond.

  Rond 11 uur zijn we naar centrum van Keulen gegaan om lekker toerist uit te hangen. Daar hebben we wat geshopt en rond gekeken.

  In de avond lekker weer uit eten en een avond Mario kart.
  Read more

 • Day3

  Gamescom!

  August 24, 2017 in Germany ⋅ ⛅ 19 °C

  Vandaag naar gamescom geweest met iedereen. Rond 10 uur met zijn allen in de auto gestapt. Door de file waren we er rond 11 uur bij het beurs gebouw.

  Er waren 11 grote hallen vol met games, eten, workshops, fan shops en meer. De meeste hallen met games waren druk maar erg leuk om te zien. EA en blizzard hebben zoals gewoonlijk groot uitgepakt. Nintendo was klein met veel demo's waar lange rijen voor stonden.

  Veel mensen waren ook verkleed in een favoriete karakter van een game, of anime. Daar zaten hele goede tussen.

  We hebben in de hal met shops een grote knuffel van boo gekocht en een vest van Zelda breath of the wild. Jeffrey heeft een ocrina gevonden waar op gespeeld kan worden.

  Terug hebben we bij de Griek gegeten waar helaas de giros op was. Dus we hebben pizza en snitzel gegeten. In de avond weer met wat rum, cola en bier Mario kart spelen en de rest weer magic kaarten.
  Read more

 • Day3

  Dagje Phantasialand

  August 23, 2018 in Germany ⋅ ⛅ 23 °C

  Vandaag na het ontbijt direct vertrokken naar Phantasialand. Omdat Björn zich niet lekker voelde gingen we met zijn drieën (Patricia, Patrick en John). Aangekomen kwamen we aan in een Chinees thema gebied. Daar zijn we direct doorgelopen naar de boemerang achtbaan de riak. Daarna zijn we lekker door de rest van het park gaan lopen en alle achtbanen gedaan. In de avond hebben we bij een Duits restaurant gegeten waar we een snitzel voor 2 personen hadden besteld en John apart. Terug lekker wezen chillen met een genot van een biertje en raden aan de hand van intro muziek van oude tekenfilms series de titels raden.Read more

 • Day4

  2e dag gamescom

  August 24, 2018 in Germany ⋅ ⛅ 17 °C

  Vandaag weer met de hele groep naar gamescom gegaan. We hebben vandaag wat spellen gespeeld (hearthstone, Diablo) en lekker bij alle spulletjes wat er verkocht werd op de beurs.

  Daarna weer terug richting appartement zijn we naar een Duits restaurant gegaan waar we heerlijk hebben gegeten. In de avond Mario kart gespeeld en wat zitten lachen om wat YouTube video's.Read more

 • Day2

  Eerste dag gamescom

  August 22, 2018 in Germany ⋅ ⛅ 25 °C

  In de ochtend lekker met zijn allen ontbeten met lekker stokbrood. Daarna op tijd vertrokken naar de beurshallen in Keulen.

  Op onze vaste plek geparkeerd bij de arena vlak bij. Weer door de vele veiligheid controles heen om binnen te komen. Binnen zijn we lekker door de hallen heen gaan lopen om eens de boel te bekijken. We hebben de paar shirts gescoord voor een mooie prijs.

  Op de terugweg zijn we langs real geweest. Dat is een supermarkt die echt van alles weer verkoopt. Daar wat snacks ingeslagen voor de avond.

  Het plan was om bij de Griek te gaan eten waar we vorig jaar hadden gegeten. Helaas was deze gesloten en zijn we na wat rond kijken bij een Japans restaurant beland die een kilometer verder op zit.

  Daarna lekker gechilld met wat bier en lekker gaan slapen
  Read more

You might also know this place by the following names:

Odenthal