- Afficher le voyage
- Ajouter à ma liste de choses à faireSupprimer de ma liste de choses à faire
- 23 mars 2019, 11:51
- ☁️ 10 °C
- Altitude: 25 m
Pays-BasSlangenbeek52°17’37” N 6°48’26” E
de start

Inmiddels ben ik al weer bijna een maand thuis.
Het jaar is ook bijna om, en eerlijk gezegd is het omgevlogen.
Ik besef mij terdege dat het heel bijzonder is geweest dat ik dit heb kunnen doen.
Ik heb er dan ook veel over nagedacht wat dit allemaal met mij gedaan heeft, wat heb ik er van geleerd.
We denken dat kopen en het hebben van veel spullen ons gelukkiger maakt.
Denk eens even goed na wat jou echt gelukkig maakt?!
Tijdens z'on reis als ik gemaakt heb, heb je dus niet meer bij je dan strikt noodzakelijk.
Vier tassen, daar zit alles in wat je nodig hebt en dan nog waren er dingen die ik nauwelijks gebruikt heb.
Iets waar ik voordat ik deze reis ging maken al mee gestart ben is het ontspullen van mijn huisje,mijn kledingkast, de schuur.
Alle boeken weg gegeven.
Om toch te kunnen lezen, want daar ben ik gek op, ben ik lid geworden van de bieb.
Ook heb ik een tijd geleden besloten om alleen nog jurken te dragen.
Dus alle broeken, truitjes, bloesen, rokken naar de lommerd.
Hoeveel paar sokken heb je nodig, onderbroeken, bh's?
Ook alle spulletjes die in de badkamer te vinden zijn heb ik onderhanden genomen.
Afgelopen vrijdag ik heb mijn auto verkocht.
Ik ga een paar maanden kijken hoe het gaat zonder en als ik dan een keer een auto nodig heb kan ik er een huren.
Het opruimen geldt ook voor mijn sociale media.
Ik volg niemand meer op Instagram., probeer zo min mogelijk achter te laten op het WWW.
Het maakt dat ik me nu al rustiger en prettiger voel. .
Ik wil de komende maanden alles onder handen gaan nemen.
Het liefst zou ik ook geen vaste baan meer willen.
Heb daarom gesolliciteerd op een baan in de flex-pool.
Niet meer werken dan nodig is voor mijn onderhoud en de reizen die ik wil blijven makenEn savoir plus
Voyageur Herkenbaar en inspirerend verhaal, Karin!
Voyageur Goed bezig, hopelijk lukt het mij ook. 6 april opruimdag in de straat.
Voyageur @rino: dit kan idd een begin worden. Succes. 💪🏻
Voyageur Wat fijn dat je je daardoor nu al prettiger voelt. Ik ga ook zoiets doen maar niet zo rigoureus. Ik verheug me erg op een was kunnen draaien zonder dat ik hoef te piekeren wat ik in de tussentijd aan moet😉!