Gennep

Onze casa met Billie op de bank, het vertrekpunt van onze Eurotrip!
Doei!! Tot over 3,5 maand!

Verkeerde plek....

Waar zijn we in godsnaam??? Whahahaha, op een camperplek in een plaats ver van onze geplande route. Maar goed... tis maar een tussenstop. Morgen 25 graden, gaan we hopelijk weer richting het zuiden.
Grote Sieb

Geluk bij een ongeluk... later volgt meer info!
Hier de nieuwe info;) Wat een dramatisch begin van onze vakantie! Het begon allemaal met onze eerste stop. De camping was al een noodoplossing, omdatLäs mer
Tossa de mar

Inmiddels zijn we 4 dagen in Tossa de mar. De stranden hier bij de camping zijn net zo mooi als dat ik ze me herinner. We hebben nog niet gezwommen in de zee omdat er een fris windje staat, maar hetLäs mer
Peniscola

We zijn inmiddels aanbeland in de plaats met de mooie naam Peniscola. Dit hadden we eigenlijk gepland als korte tussenstop richting het zuiden van Spanje, maar het blijkt een veel mooier stadje danLäs mer
Los Batanes

Vandaag staat er na een rit van iets meer dan 400 km, een totaal van 2404 km op de teller. Daarvoor hebben we 273 liter diesel nodig gehad.
Gisteren beleefde we nog een hilarisch moment bij hetLäs mer
Ossa de Montiel, Spanje

Los Batanes deel II
Onze nieuwe camping ligt letterlijk in de middle of nowhere. Op de weg er naar toe kwamen we meer dode slangen tegen dan auto's. De omgeving doet ons denken aan western films, totLäs mer
Cordoba

Mooi, mooi, mooi, maar ook hot, hot, hot... Zo kunnen we Cordoba het beste omschrijven. Aan het eind van de eerste dag gaan we de stad in. Jorrit heeft een wandelingetje op de kaart uitgestippeld. DeLäs mer
Los Caños de Meca (Zahora)

Wauw wat een prachtig stukje Spanje is dit. Eindeloos lange zandstranden met hippe strandtentjes, pijnbomen, cactussen, de typisch Zuid-Spaanse witte huisjes en zonnebloemvelden zo ver je kunt kijken.Läs mer
Vejer de la Frontera, Spanje

Een prachtig stadje op slechts 10km afstand van onze camping. Hier nog wat kiekjes...
Granada

Vanmorgen omstreeks half 9 vertrokken voor een rit van ongeveer 360 km naar Granada. De reis ging hartstikke voorspoedig. We merken dat de kids inmiddels gewend zijn om van plek naar plek te reizen.Läs mer
Altea, Spanje

Dit rit van Granada naar onze nieuwe bestemming Altea was prachtig. Deze begon met een enorm gebergte, de Sierra Nevada, waar we doorheen reden. Hoge bergen, waarvan sommige toppen nog bedekt warenLäs mer
El Vendrell

Vanuit Altea ongeveer 450 km gereden naar El Vendrell, de laatste (tussen )stop voordat we Spanje verlaten. We hebben hier 1 overnachting gepland.
Een kleine 25 km voor aankomst hoorden we ineens eenLäs mer
Hasta luego España et bonjour France!

Tot ziens Spanje en goedendag Frankrijk! We moesten helaas een dag langer in El Vetdrel blijven ivm de reparatie van onze auto. Daarom besloten we om direct na de reparatie te vertrekken richtingLäs mer
Entrechaux

'T heeft even mogen duren maar daar zijn we weer! Nadat we heerlijk hebben genoten in de Languedoc zijn we naar onze tweede thuisbasis Entrechaux gereden, Camping Les Trois Rivières. De eerste paarLäs mer
Au revoir France en Bonjorno Italy!

Na een paar drukke maar bere-gezellige laatste dagen in Entrechaux pakken we onze biezen en vertrekken naar het volgende land, Italië. We weten niet precies wat we moeten verwachten maar hebben alLäs mer
Monte Terlago, Italië

Tot nu toe valt Italië ons een beetje tegen. De rit naar onze nieuwe bestemming maakt ons weer hoopvol. Nadat we het Gardameer passeren verandert de omgeving namelijk in een prachtig groen gebied metLäs mer
Arrivederci Italy en Dober dan Kroatie!

Info komt later!
Lekker genieten! 😘
Eurotrip 2016Zegt wie???
Eurotrip 2016Komt helaas niet automatisch een naam bij te staan... ;)