New Zealand
Avon River

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
8 travelers at this place
 • Day28

  6-1Christchurch (South Brighton)

  January 6, 2019 in New Zealand ⋅ 🌧 15 °C

  Vannacht om 2 uur wakker door mijn oordoppen heen door dronken vent, vanochtend kon ik niet bij mijn telefoon omdat de tv room niet open ging. Gelukkig nog wel even met mijn ouders kunnen bellen, maar heel best was de verbinding niet. Mijn dag begint niet top. Ik kan via bookme.com met korting de dolfijnen boeken, dus ga ik naar de i-site omdat ik het allemaal niet zo goed overzie en boek daar voor de volle prijs, met hulp eerst van super aardige mensen van een caravan waar ze tweedehands boeken verkopen. Lekker handig, hele bookme vergeten. Zucht. Koop ook een dagkaart voor het trammetje, maar ik houd het al niet eens 1 rondje vol: 20 seconden rijden, 3 minuten stilstaan en niet omdat daar nou zo veel te zien of te vertellen is. Nee, dat vertellen doet hij tijdens de 20 seconden, als je er niets van verstaat vanwege de herrie van de rails. Ik ga ri aardbevingen museum, maar dat gaat volgens het bordje over helden en hoe een aardbeving ontstaat. Daar heb ik geen zin in. Ik wilde Christchurch vroeger en nu. Doe de binnenstad verder met de fiets. Veel foto's voor Edo (in aparte footprint).
  Ik ga 's avonds nog even bij zee kijken, waarom ben ik anders naar die camping gegaan (omdat ik dacht dat hij aan zee lag). Brighton heeft een pier! En een beeldentuintje. Daarna nog even naar de baai. Daar zie ik een rare masker kievit die door de telelens weer heel gewoon blijkt, maar tussen hele rare "spreeuwen" loopt.
  Ik kan ze niet vinden. De "buurman" heeft ze nu op e-birds gepost! Hopelijk weet 1 van de miljoen mensen wat het zijn☺️. De aangekondigde regenbui begint niet om 6 maar om 9 uur, nice timing.
  Read more

  Pieter van der Zouwen

  This is not a man/hand/face/statue

  1/6/19Reply
  Astrid van der Zouwen

  Is dat een citaat ergens uit? Volgens mij is het juist alle 4😉

  1/6/19Reply
  Pieter van der Zouwen

  Ce nest pas tune pipe, is de bron. Een tekening van een pijp is geen pijp.

  1/6/19Reply
  4 more comments
   

You might also know this place by the following names:

Avon River