• Fra Ardèche til Lozère

October 28 in France ⋅ 🌙 8 °C

Vi har kørt langt i dag, i forhold til hvad vi har gjort længe. 209 km. har vi flyttet os. Fra det nordlige Ardèche som består af stejle, grønne græsmarker og skov, især skov. Mørkegrønne fyrretræer, savværker, og lastbiler med tømmer på vejene. Gennem departementet Haute-Loire via byerne: Le Puy og Langogne, hvor landskabet bliver endnu grønnere. Græsset ved vist ikke, at det er blevet efterår endnu! Der er mange fine steder at stoppe, og vi nyder at der er sol, og sidst på eftermiddagen ikke en eneste sky på himlen!

Vi kommer ind i departementet Lozère, forbi Mende, og gør et stop i den lille by Marvejols, som er én af indfaldsvejene til plateauet Aubrac, som vi gerne vil udforske lidt de næste dage. Vi besøger turistkontoret og får lidt brochurer og tips, og skynder os så at køre op til den lille landsby Saint-Laurent-de-Muret, hvorfra man kan gå op på det lille udsigtspunkt Pic de Mus (1.324 m.). Det er måske den eneste dag i hele efteråret, hvor der ikke er en sky over hele Aubrac? Vi vil i hvert fald udnytte det, og får set lidt af plateauet inden solen går ned. I morgen bliver vist med regn, og så må vi se med de næste dage… om vi får cyklet eller vandret lidt!