- Tunjukkan perjalanan
- Tambah ke senarai baldiKeluarkan dari senarai baldi
- Kongsi
- Hari 4
- Isnin, 21 Oktober 2013
- ☁️ 30 °C
- Altitud: 19 m
SingapuraNorth East Community Development Region1°18’36” N 103°51’19” E
Mustafa Centre och avresa till KL

Åter till gårdagskvällen så tog vi tunnelbanan till Chinatown för att äta kinamat hade vi tänkt. Vi var vrålhungriga så efter att ha gått förbi ett par restauranger så gick vi bara in på en på måfå.
Vi beställde in någon sorts kycklinggryta...men när vi fick in det visade sig att de bara delat kycklingen hel med ben, skin och allt och slängt ner i grytan! Var inte en bit med rent kött, så vi åt nudlarna som vi beställde. För det fick vi pröjsa 50S$ = 250kr totalt inte värt det :P
Så nu har vi bestämt oss för att bojkotta allt vad kinamat heter...och kineser för resten av resan pga. den äckliga maten. Massa andra konstiga rätter hade de också på menyn som fiskhuvud och fårmage m.m
När vi vaknade i morse kollade vi på klockan...den var 11:50! 10 min till ut-checkning. Så vi fick eld i baken och packade ihop våra väskor.
Vi bestämde oss för att gå till Mustafa Center och äta något på vägen. Vi körde på det säkra kortet och gick in på en lite finare indisk resturang och käkade lite Tikka Masala. Inne på Mustafa Center som var 5 våningar stort kan man med enkelhet beskriva som Asiens Ullared x100 :) dock var det "märkes"-varor alltihop där inne så det kostade ändå ganska mycket trots det var billigt.
Efteråt så beslutade vi oss för att leta efter ett utomhusgym för att få lite träning gjord. Vi kollade på Foursquare och begav oss till närmast på kartan. Vi hittade till ett utomhusgym där vi började prova på, det visade sig vara för äldreboendet som låg där och personalen började kolla väldigt argt på oss så vi gav oss vidare ganska kvickt. Nästa anläggning vi vandrade till låg ca 5km iväg och visade sig tillhöra ett fint hotellkomplex med vakter så där hade vi ingen chans att komma in. Men vi fick motion genom promenaden i vart fall om man ska se det positivt.
Nu ska vi hoppa på bussen till Kuala Lumpur som tar ca 5h och sedan ska vi checka in på Submarine Guest House som ligger 190m från där vi blir avsläppta med bussen och kostar 75kr/pers/natt.
p.s. Lojsan har jagat alla katter hon har fått syn på (se bilder) d.s.
Puss & kram från Uffe & LojsanBaca lagi