Fonfria
18. oktober 2022, Spania ⋅ ☀️ 18 °C
30 kilometer på 8.5 timmar och mycket uppåt idag.
Hade en väldigt bra start på morgonen med bryggkaffe på boendet. Första kaffebryggaren jag sett här nere. Så jag kom inte iväg förränLes mer
Barbadelo
19. oktober 2022, Spania ⋅ 🌧 15 °C
38 kilometer minst på 8.5 timmar och ett skitvädet utan dess like halva dagen.
Blåsten igår fortsatte under natten för varje gång man vaknade så kunde man höra vinden ute. Så när jag kom utLes mer
Palas de Rei
20. oktober 2022, Spania ⋅ 🌧 13 °C
44 kilometer på 11 timmar och skitväder på eftermiddagen.
Vaknade av mig själv redan 05:00 så jag låg där och väntade ett tag innan jag började packa ihop mina grejer. Blev sen en stadigLes mer
A Calle
21. oktober 2022, Spania ⋅ 🌧 13 °C
37 kilometer på 9.5 timmar i bättre väder än de senaste dagarna.
Tog det lugnt på morgonen och kom väg klockan 7. För att vara en sån stor stad jag bodde i var jag förvånad hur lite folkLes mer
Santiago de Compostela
22. oktober 2022, Spania ⋅ 🌧 14 °C
Framme i Santiago och nu regnar det!
Santiago de Compostela
22. oktober 2022, Spania ⋅ 🌧 12 °C
31 kilometer på 7 timmar och ett antal kilometer i Santiago på det.
För en gång skull var det inte jag som var först uppe. Vaknade 05:30 och då höll de flesta på rummet redan på att packaLes mer
Padron
23. oktober 2022, Spania ⋅ 🌧 16 °C
26 kilometer på på 6.5 timmar och väldigt mycket hälsande på folk idag.
Har nu börjat gå söderöver på leden som går till Lissabon. Ska dock bara gå till Porto för att flyga därifrån.Les mer
Pontevedra
24. oktober 2022, Spania ⋅ 🌧 16 °C
41 kilometer på 10.5 timmar och någorlunda väder med.
Kom iväg 06:20 och hade en trevlig timme ut ur stan i ljummet väder. Sen började regnet komma och det bara vräkte ner i en timme och detLes mer
Mos
25. oktober 2022, Spania ⋅ 🌧 18 °C
31 kilometer på 9 timmar och mycket pauser för skyfall.
Tog det väldigt lugnt på morgonen och åt frukost på boendet så jag kom inte iväg förrän 07:30. Gick rätt bra ut ur stan och vädretLes mer
Portugal
26. oktober 2022, Portugal ⋅ ☁️ 19 °C
Då har man gått över bron till Portugal och därmed gått mellan Frankrike och Portugal för första gången.
Valenca
26. oktober 2022, Portugal ⋅ ☁️ 20 °C
26 kilometer på 8.5 timmar och äntligen lite bra väder på slutet.
Kom iväg 06:40 efter en bananfrukost och gick på småvägar i väldigt behaglig värme till utkanten av nästa stora stad. DärLes mer
Labruja
27. oktober 2022, Portugal ⋅ 🌧 19 °C
25 kilometer på 8 timmar och svårnavigerat.
Tog ännu en lugn morgon och var iväg 07:00. Följde pilarna jag hade sett igår när jag var i mataffären, så det gick lätt. Läste sen på en skyltLes mer
Vitorino dos Piães
28. oktober 2022, Portugal ⋅ 🌧 18 °C
22 kilometer på 7 timmar och mycket blött.
Efter frukost på boendet kom jag iväg 07:30. Hade det behagligt i den ljumma luften i några minuter innan regnet började komma och det blev skyfall avLes mer
Barcelos
29. oktober 2022, Portugal ⋅ 🌧 17 °C
21 kilometer på 5.5 timmar och ännu blötare.
Hade siktat på att komma iväg tidigt idag men när klockan ringde så hörde jag bara skyfall utanför trots öronproppar så jag bestämde att jagLes mer
Vairao
30. oktober 2022, Portugal ⋅ ⛅ 18 °C
30 kilometer på 7.5 timmar och inget regn, bara sol.
Ingen stress idag heller utan åt min egna frukost på boendet och kom iväg 07:30 i dimma men inget regn. Blev sen bara bättre och bättre ochLes mer
Porto
31. oktober 2022, Portugal ⋅ ⛅ 16 °C
Hade 25 kilometer att gå idag men valde att gå längs kusten så det blev 35 kilometer istället, väl framme visade det sig att boendet låg 3 kilometer åt ett annat håll så slutade på 38Les mer
Porto bilder
31. oktober 2022, Portugal ⋅ ⛅ 14 °C
Barcelona
2. november 2022, Spania ⋅ ⛅ 20 °C
Lite bilder på fritidsbåtar av större modell... Störst idag var Kaos på 110 meter... Lite överraskande låg även segelbåten Götheborg här.