Tsunami Hazard Zone

Bývame na mieste, kde má hlavná cesta do neďalekého mestečka riadne vyznačené krajnice a tiež stredovú čiaru. V mestečku dokonca chodníky. O tom sme na ostrovoch mohli lenもっと詳しく
MilanPonorková choroba, či ešte horšie? Chudák ocko na prechádzke o 100m inde ako ty... Ja mám z toho celého pocit, že to vaše Thajsko je proste trápenie. V každom ohľade od jedla, cez dopravu, umiestnenie rezortov, cez nič extra lokality a ešte horšie pláže, šváby až po večerné hranie kariet :)
Tomas IgriniTo vobec nie je pravda. Celkovo je to super dovolenka. Aj ked tie svaby nam davaju zabrat. Plaze su tu pekne. Neviem o tom ze by sa niekto stazoval. Odliv je odliv a da sa plavat medzi skaly alebo len tak lezat vo vode. A nimto tu nema ponorku :) aspon o nej neviem. A vecer pri kartach to tak vobec nevyzera :)
MilanToto su pekne plaze?... (nemusis odpovedat)... No a mamka s ockom su mozno spokojni, ked nezazili nic lepsie. No a to jedlo, ved to vidim mamka trpi a ocko to je jedloruhacstvo jest v Thajsku hamburgery.
旅行者Súhlasím s Tomčom. Áno, bojujeme s dotieravým hmyzom, ten nás proste zbožnuje. Lásku mu však neopätujeme, žiaľ. Ale žeby mi toto malo pokaziť dojem z celej dovolenky, tak to si nemyslím. Pokazená dovolenka by inak vyzerala.
旅行者Aj ja som si dnes dala burger. Mesiac je dlhá doba na to, aby sa mi zacnelo za niečim neázijským. Viem že si čakal niečo iné, ale ja odmietam brázdiť na motorke Thajsko krížom krážom s bábätkom. Som rada, že tu trávime normálny čas, čo to vidíme a že až do dnešného dňa to zvládol v zdraví každý z nás a hádam to tak ostane aj posledných pár dní. Asi nie som až taký dobrodruh, ale odkedy máme Adama, veci vnímam inak. Stále je pre mňa dobrodružstvo, že tu s ním vôbec sme.
旅行者Treba ochutnať aj thajský hamburger. Keď nemajú nič iba morské príšery a tie ja nemusím tak je aj hamburger dobrý
MilanPraveze to sme vobec necakali, ale napr. tie rezorty podla mna ziadne zazracne lokality, daleko kdekolvek (na lante, tu kde ste teraz a j tam kde budete posledne dni) a tie plaze, to vobec nie je v thajsku standard, ze su vsade skaly a vy to mate vsade... Pre mna by to bolo kus deprimujuce.
旅行者Nie je to 100m ale 3 - 4km pešo odídem. Keď sa vrátim tak ma bolia nohy ale stále si hovorím že to stojí za to. A som vďačný že si môžem užiť takú dovolenku veď pôvodne sme s mamkou šli dávať pozor na Adamka. I keď netvrdím že by som nechcel vidieť viac. Ale zdravotný stav a moje nohy už tak nevládzu. A Tomáš nezabúda ako za nami kričal POČKAJTE MA teraz mi to vracia aj s úrokmi 😀
MilanPisal som, ze si 100m pred mamkou, ako keby ste mali ponorkovu chorobu, alebo sa pohadali, ze tak vyzerala ta fotka.