United Kingdom
Chelsea

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
10 travelers at this place
 • Day18

  Tag 2: London Impressionen

  August 26, 2019 in the United Kingdom ⋅ ☀️ 31 °C

  - Millennium Bridge
  - Täte Modern
  - St. Paul’s Cathedral
  - Trafalgar Square
  - Downing Street
  - Big Ben
  - Houses of Parlament
  - Buckingham Palace
  - Green Park
  - Picadilly Circus
  - Regent Street
  - Carnaby Street

  Finally and well deserved:

  The Phone Pub in Chelsea 🍻🍻 & Gin
  Read more

 • Day12

  1-8 Corfe Castle

  August 1, 2019 in the United Kingdom ⋅ ⛅ 18 °C

  Tsja. Het begon best mooi over een rustig weggetje the New Forest uit. Ik kwam uit in Christchurch. Raar, en mooi!
  Daarna had ik me verheugd op een lang stuk autovrij langs de kust. Was inderdaad autovrij........ En je mag er niet fietsen in juli en augustus. Ik dacht dat het een paar meter zou zijn, maar nee hoor: 12 km (ik dacht eigenlijk nóg langer). Dus ik probeerde paralel: knetterdruk. Ik heb dus het meeste toch maar gefietst (voorzichtig). Wat een hufters.
  Daarna klein stukje naar de pont..... die uit de vaart is, stuk. Geef je natuurlijk pas aan vlak voor de pont, niet op de splitsing van fietsroutes. Het was ook maar 27 mijl om. Ik probeer nog een overtocht te regelen, lukt niet. Is de route om de baai toch onverwacht leuk zeg! En omdat ik gewoon mag fietsen op mijn fietspad, schiet het nog op ook! Lunch in een regional park. Ben ik daarna zomaar in de buurt van de Jurasic Coast! Heb ik daar vanochtend per ongeluk een foto van genomen denk ik. Laatste stuk wel weer een drukke weg, maar die laatste 8 km deed ik zelf, daar had ik nog omheen gekund.
  De camping is leuk. Er schijnen heel veel vogels te zitten. Mijn plekje is wel een beetje erg scheef en helaas geen wifi. Ik blijf toch. Ga morgen naar de kust en misschien naar het kasteel.
  Read more

  Barbara de Groot

  Je hebt wel heel veel tegenslagen. Wat dapper dat je wel doorzet. Fietsen in het drukken zuid Engeland is ook niet écht handig. Al is het wel super mooi.

  8/4/19Reply
  Astrid van der Zouwen

  Ik had me iets meer voorgesteld van de fietsroutes, daar maken ze zo reclame voor. Ik las over een andere (82 km of zo) : hoefde je "maar" 6 keer een stuk te lopen. Zijn ze dan helemaal trots op. 😢

  8/4/19Reply
  Rino Voogd

  Ik zou denk ik die 12 km toch maar gefietst hebben. Ben tenslotte toch maar "A bloody forenor" en recalcitrant. 😁 Laat ik je niet verder op het slechte pad brengen. Mooie trip tot nu toe geniet weer van je verhalen. Rode On.

  8/5/19Reply
  2 more comments
   
 • Day8

  London

  September 27, 2017 in the United Kingdom ⋅ ⛅ 18 °C

  Today we headed off to The Oval for the ODI between England and the West Indies. The Brits sure know how to cater at sporting events. We once again enjoyed Pimms, fish and chips, ales and more! Weather was perfect until about 7.30pm when the heavens opened.Read more

You might also know this place by the following names:

Chelsea, تشيلسي، لندن, Çelsi, Τσέλσι, چلسی, チェルシー, 첼시, Челси, Челсі, 車路士, 切爾西