Logeeradres

Na maanden van voorbereiden is het eindelijk zover! Nog een paar dagen en dan gaan we starten met deel 1 van onze trip, midden amerika. Tussen alle gezelligheid van borrels, etentjes en afscheidRead more
Guatemala City

We zijn er! Na een lange vlucht en vervolgens een heerlijke nacht slapen in het hostel, gaan we de stad in! We belanden ( natuurlijk ) op een lokale markt met lekker eten en kleurrijke spullen.
Antigua, Guatemala

Met de chickenbus ( het lokale vervoer, zonder kippen ) zijn we van Guatemala City naar Antigua gegaan. Een oud koloniaal stadje in een dal omringt door vulkanen. Er hangt een relaxe sfeer, waar weRead more
Vulkaan Pacaya, Guatemala

Naast het eten, wandelen op de markt etc. Wilde wij ook nog de omgeving verkennen. We hebben een dagtrip gedaan naar een vulkaan. De vulkaan is nog actief en 10 maanden geleden voor het laatstRead more
Lake Atitlan, Guatemala

De afgelopen dagen zijn we bij verschillende dorpjes om het kratermeer Atitlan geweest. Elk stadje heeft zijn eigen sfeer en doelgroep. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat je het gevoel krijgt op eenRead more
Semuc Champey, Guatemala

Na een wilde rit ( de chauffeurs houden nogal van scheuren in speldenbochten, ook is er op veel wegen geen asfalt te bekennen en.. als het asfalt er wel is dan is dat nog steeds geen garantie voor eenRead more
Flores & Tikal, Guatemala

We zijn op Flores. Op Flores zelf is eigenlijk niet zo veel te doen. We zijn hier omdat je vanaf hier het makkelijkst naar Tikal kan gaan. Tikal is een oude stad van de Maya's. De Maya's hebben hierRead more
Caye Caulker, Belize

We hebben een kleine vakantie gehad tijdens onze vakantie. Als je aan ons vraagt wat wij gedaan hebben dan is het eerste wat in ons opkomt... niks.... We hadden een lekker hotel, met een veranda datRead more
Placencia, Belize

Vanaf Caye Caulker gaan we met de boot en daarna met het openbaar vervoer naar Placencia. De rit was eigenlijk een toer opzich. Fantastische hard lachende mensen, allemaal lekker eten dat tussentijdsRead more
Utila, Honduras

We zijn op Utila, een eilandje bij Honduras. Engelse piraten hebben zich hier lang geleden gesetteld, volgens de geruchten werken sommige mensen hier niet, terwijl ze wel een mooi huis hebben etc.Read more
Leon, Nicaragua

Vanaf Utila – Honduras gaan we naar Leon – Nicaragua. De tocht duurt maar liefst 17 uur incl. bootreis, lang wachten tot het busje weg gaat ( Midden Amerikaanse tijd zeg maar ) en de eetlust vanRead more
Vulkaan Telica, Nicaragua

Nadat Sabrina na de tocht op de Pacaya vulkaan in Guatemala helemaal geen spierpijn had, dachten we dat we ook wel een zwaardere toch aan konden... dus... we gaan op een twee daagse tocht de vulkaanRead more
Granada, Nicaragua

Nadat we terug zijn van de vulkaan gaan we gelijk door naar een prachtig kratermeer. Daar aangekomen is er geen kamer te vinden en slapen we op de grond bij andere backpackers die het zelfde probleemRead more
Playa Maderas, Nicaragua

Van de stad gaan we naar een vissersdorpje ( inmiddels een toeristen party dorpje ) San Juan del Sur. Omdat we niet in de party modus waren zijn we naar een klein strandje verder op gegaan. PlayaRead more
Ometepe, Nicaragua

Isla Ometepe is een vulkanen eiland in een meer. Op Isla Ometepe gaat er van alles mis. Sab vergeet haar zeeziekte pilletjes te nemen, waardoor de bootreis geen prettig vaartocht wordt. Het hostelRead more
Monteverde, Costa Rica

Na ons eiland avontuur waren we klaar voor het volgende land, Costa Rica. We gaan naar de bergen met een supermooi bos. En het was er koud! Echt heerlijk om het even koud te hebben. We klimmen eenRead more
Puerto Viejo, Costa Rica

Wij waren van plan om zo snel mogelijk weg te gaan uit Costa Rica, omdat wij hoorden dat het duur en te toeristisch is. Wij gaan dus vanaf Monteverde gelijk door naarde andere kant van het land, aanRead more
Bocas Del Toro, Panama

We zijn al meer dan 2 maanden verder en we komen aan in ons 6e en laatste land in Midden Amerika, Panama. We gaan gelijk door een eilandengroep aan de caribische kust. Jullie raden het vast al...Read more
Boquete, Panama

Van de eilanden, gaan we naar een relax bergstadje. Het is hier het hele jaar 21 graden. Ideale temperatuur voor activiteiten. We wandelen door het regenwoud en komen bij 3 prachtige watervallen. NajaRead more
Panama-city, Panama

Met de nachtbus komen we aan in Panama-City. Wat een heerlijke stad. Wij slapen in het oude centrum. Het is een mooi oud centum, waarbij je op elke hoek word verrast door een mooi pleintje of gebouw.Read more
Santa Catalina, Panama

Samen met Pris huren we een auto, na een nacht heeeerlijk te hebben geslapen in ons luxe hotel gaan we met de auto op stap. Het rijden gaat ons aardig goed af. We hebben ervarig op gedaan in Jakarta,Read more
Farallon, Panama

De volgende dag rijden wij naar een ander kustplaatsje. We hadden via google images gezien dat Santa Carla er mooi uit zag. Toen wij daar aankwamen ontdekte dat het strand indd heel mooi was. Maar datRead more
El Valle, Panama

We gaan ook nog naar een dorpje dat gebouwd is in een krater van een vulkaan. Pris waagt zich aan een canopy tocht, langs een waterval. Onderweg naar het beginpunt spot ze kolibries, aapjes, eenRead more
Panama City, Panama

We zijn weer terug in het beginpunt. We genieten van de boulevard, het lekkere straat eten we eten schaafijs, gebakken spek, gebakken banaan, BBQ worstjes we proeven eigenijk alles. Ferryn heeft deRead more
Geniet ervan jongens! Zo leuk maak er een trip van om nooit meer te vergeten! liefs jose (van marijn)
TravelerHey jose, leuk om van je te horen. Jij nog gefeliciteerd met je zwangerschap! Heel leuk! Succes en njoy! Groetjes sab
zo nu begint het , ga lekker genieten en let goed op elkaar, we willen jullie uiteraard gezond en wel thuis zien komen , groetjes pappa.