Dag 1: Resan dit
20 februari 2022, Sverige ⋅ ☀️ -10 °C
På söndagen började vi vår färd mot Idre. Redan klockan sex på morgonen gick vi ut som utmattade zombies till bilen och satte gasen i botten norrut.
Färden fick 8/10 från min sida. LandskapetLäs mer
Dag 2: Skidåkning
21 februari 2022, Sverige ⋅ 🌬 0 °C
Jag och pappa gav oss ut i backen tidigt på morgonen. Där åkte jag i barnbacken några gånger, innan jag vände mig mot nya utmaningar i form av riktiga backar. Största delen av dagen, gick åtLäs mer
Dag 3: Promenad och bowling
22 februari 2022, Sverige ⋅ ☀️ -6 °C
Denna dagen bestämde jag mig för att ta en paus från gårdagens intensiva skidåkande. Så jag gjorde mig trygg i stugan med plugg och en bok.
På eftermiddagen bestämde sig jag och mamma förLäs mer
Dag 4: Intervju, ilska och skidlektion
23 februari 2022, Sverige ⋅ 🌬 0 °C
Jag inledde dagen med en digital anställningsintervju. Det gick bra men hon frågade mig ingenting, när jag spenderade timmar igår på att skriva ett femsidors långa förberedda svar. HursomhelstLäs mer
Dag 5: Plugg, skidor och buffe
24 februari 2022, Sverige ⋅ ⛅ -2 °C
Jag inledde dagen med en pluggförmiddag innan jag och pappa gav oss ut i backen. Det gick bra och jag åkte tre stycken blåa backar (woho). Jag fortsatte öva på att använda knäna och att inteLäs mer
Dag 7: Lite wild and crazy
26 februari 2022, Sverige ⋅ ☁️ -3 °C
Som ni kanske såg, finns det ingen "dag 6". Sanningen är att jag sitter här och har helt glömt bort vad som hände den dagen. Vi åkte lite skidor, spelade shuffelboard och åt lax. Det är alltLäs mer

Resenärtight* inte right