Wet,N,Wild💦 vandland🎢
2 maja 2023, Australia ⋅ ⛅ 23 °C
Idag vågner vi op tidligt🌅 op om morgen fordi vi skal i et MEGA stort VANDLAND💦. men før vi tager derhen🎢 skal vi have lidt morgenmad🥣. Da vi ankom til Wet,N,Wild💦 var der en semmi Czytaj więcej
Wet,N,Wild💦 - Caloundra🏖️
3 maja 2023, Australia ⋅ ☀️ 23 °C
Idag vågner vi op til dejlig solskinsvejr☀️ men lidt øv at køre en 1 : 30 times🕰️ køretur i🙁. Men før vi køre spiser vi morgenmad🥣😋. Da vi havde spist🍽️ spændte vi Czytaj więcej
Australian Zoo🐊
4 maja 2023, Australia ⋅ ☀️ 24 °C
Idag vågner vi op til dejlig vejr☀️ til og at komme i Australian Zoo🐊 som er lavet af en krokodille jager🐊👀. Men før vi thar afsted så som altid lidt morgenmad🥣. Da vi ankom til Czytaj więcej
Surfing🏄 ved Dicky Beach🏖️
5 maja 2023, Australia ⋅ ⛅ 23 °C
Idag vågner vi op til en dejlig dag☀️ og at SURFE I🥳. Men før vi SURFER🏄 skal vi have lidt morgenmad🥣. Da vi ankom til møde stædet ved Dicky Beach🏖️ fik vi surfboards🏄 og så Czytaj więcej
Moreton Island 🏝️
6 maja 2023, Australia ⋅ ☀️ 22 °C
Idag vågner vi op til dejlig solskin☀️og der er godt fordi vi skal til Øen🏝️ Moreton Island🏝️ men før vi kører skal vi spise morgenmad🥣 med Varsha😊. Da vi kom ud til Caféen Czytaj więcej
ATV🛺 tur ved Moreton Island🏝️
7 maja 2023, Australia
Idag vågner vi op til dejlig solskin☀️ som er PERFEKTO👌 at køre ATV🛺 i men før vi ruller🛞 skal vi have lidt morgenmad🥣. Da vi kom hen til ATV🛺 stædet fik vi hjelm⛑️ på og Czytaj więcej
Snorkling🤿 Ved Tangalooma Wrecks
8 maja 2023, Australia ⋅ 🌬 21 °C
Idag vågner vi op til en dejlig dag☀️ men også ret blæsende💨. Idag skal vi ud og snorkle🤿 ved Tangalooma Wrecks⚓️ som er nogle a vrag⛵️ af nogle gamle skibe⛵️ på Moreton Czytaj więcej
Tangalooma Wrecks Del 2
8 maja 2023, Australia ⋅ 🌬 21 °C
Og vi kunne ikke finde den😭😢😭😭😭😭 så det blev jeg rigtig ked af det😢. Da vi havde skiftet tøj spiste vi aftensmad🥗 og skulle fodre delfiner🐬 men det var vandet for vildt Czytaj więcej

PodróżnikWet and wild is mega fun. Glad the crowds weren't to big so you had time to try it all. But no icecream? How did you keep your energy up? Looking forward to seeing what you get up to next.
PodróżnikSkal da love for i fik badet i dag også 💦💦💦🩱👙🩲🩴sikke mange ruchebaner 🕶🥽