Sri Lanka

• 86Fotos
  • 29Gefällt mir
  • Weligama / Merissa

2. Februar in Sri Lanka ⋅ ⛅ 31 °C

Am Sunntig Mittag hani mi uf de Weg nach Sri Lanka gmacht. Zerst en Flug uf Dubai mit emne sehr schlecht erzogene, ziemlich pupertäre Bueb neb mir und denn vo Dubai wiiter nach Colombo. Recht übermüeded acho in Colombo hani denn es Visum, e Simkarte und es Taxi in Süde abe organisiert. Nach ere 2.5 h Fahrt bini endlich in Weligama acho wo ich denn d Elena troffe han (het sehr guet ta, es bekannts Gsicht z gseh). Mir hend denn nöd lang Faxe gmacht und sind nachere feine Smoothie Bowl direkt uf e Fluss Safari, wo mer es chlises Kroki gseh und und ganz viel schöni Vögeli und Äffli 🦜🐒🥰. Am Abig het's Roti und Kottu ge (feini). Hüt simmer an Strand go Schnorchle und hend paar Fisch gseh und en sehr herzigi Meeresschildkröte 🐢 Jetzt gaht's denn gli wiiter in Ula Wadawe Nationalpark uf d Suechi nach paar ElefäntlisWeiterlesen

• Udawalawe

4. Februar in Sri Lanka ⋅ ☀️ 32 °C

Nacheme witere schöne Morge hemmer eus mit em Camil, eusem Fahrer, uf de Weg nach Udawalawe gmacht, wo mer eigentlich in Nationalpark hend welle... Nachem Znacht i üsem Homestay isch es eus aber gar nüme guet gange und s Znacht isch nöd lang i üsne Büüch bliebe 🙃🤢 Will mer die nöchsti Unterkunft in Ella scho buecht gha hend, simmer denn statt uf d Safari direkt nach Ella wiiter. D Fahrt het sich agfühlt wie im Delirium... D Elena het nur no Sternli gseh und ich han bi jedem Schlagloch denkt "hoppla da chunt nomal öpis ufe" und es het viel Schlaglöcher gha.... und sis Auto isch null, würkli null gfäderet gsi. Cool isch gsi, dass mer uf de Fahrt am Nationalpark entlang gfahre sind und doch au no paar Tier und Elefantis gseh hend 🐒🐘 Acho in Ella simmer denn eifach go pfuse und nach eis, zwei Fieberträum isch es eus denn au scho wieder chli besser gange 🤗Weiterlesen

• Ella

5. Februar in Sri Lanka ⋅ ⛅ 25 °C

In Ella hemmer eus denn nach guete 12 h Schlaf wieder halbwegs lebendig gfühlt. Am Morge simmer denn uf de Ella Rock ufegloffe. Es isch en nöd allzu astrengendi "Wanderig" gsi, aber mir hend eus scho no nöd so mega fit gfühlt. Für d Ussicht het sich's aber sehr glohnt! Am Namitag simmer denn no paar Statione mit em Zug gfahre. Das het sich definitiv mega glohnt und isch mega es Erlebnis gsii. Ich wär eigentlich gern no chli wiiter gfahre mit em Zug. Natürlich hani denn au no wie es Insta-Girlie mich usm Zug hänge la 🌚 a de Pose müemer no chli schaffe 😂Weiterlesen

• Kandy

7. Februar in Sri Lanka ⋅ ⛅ 20 °C

D Fahrt vo Ella uf Kandy isch mega mega schön gsi und mir hend immer mal wieder aghalte, sind usgstiege und hend die schöni Landschaft bestuuned. Am nöchste Morge het's e Stadttour in Kandy ge. Es het grundsätzlich mega cool agfange. Mir sind zerst bimne Tempel und bi de Buddah Statue verbi. Vo det us hemmer gseh wie es paar Männer Ross am Longiere sind (het chli lustig usgse, will sie en viel zu kurze Strick gha hend und darum die ganz Ziit de Ross hinedri gsecklet sind). Mir zwei als passionierti Rössli-Meitli hend det natürli müsse go verbi luege. Es het sich usegstellt, dass das die verletzte Polizeiross vo Kandy sind, wo grad Pause vom Dienst hend und sich erholed. D Poliziste hend voll Freud gha, dass es eus interessiert het und es isch en mega cooli Begegnig gsi. Es isch wiiter gange in en Herbal-Garte für Ayurveda Medizin. Grundsätzlich spannend, aber dete isch es denn schnell mal nur no drum gange eus möglichst viel z verkaufe. S gliich bim Edelstei-Museum und bim Holzschnittsmuseum. Es isch alles eigentlich sehr spannend gsi, was sie so verzellt hend, aber nachene hend's eus eifach für viel zu viel Geld irgenwas welle adreihe, was chli unangnehm gsi isch. Am Namitag simmer denn wiiter uf Kalpitiya, wo mer jetzt paar entspannti Täg am Spot zum Kite verbringedWeiterlesen

• Kalpitiya

10. Februar in Sri Lanka ⋅ 🌙 27 °C

Nach sehr idrückliche erste paar Täg in Sri Lanka, simmer froh gsi mal e paar Täg am gliiche Ort chöne sii. Sit drü Täg simmer jetzt in Kalpitiya am Kite. Es macht mega Spass und de Spot isch sehr cool ☺️Weiterlesen

• Wilpattu

13. Februar in Sri Lanka ⋅ ☀️ 33 °C

Am letzte Tag gmeinsam mit de Elena simmer no in Wilpattu Nationalpark. Das isch eigentlich de Nationalpark, wo chli weniger touristisch söll si. Es isch mer aber trotzdem recht volle gsi und d Jeeps sind recht dicht hinderenand her gfahre, was mich recht gstört het und mer het durch das au weniger vom Wildlife mitbecho. Trotzdem hemmer paar Tier gseh und d Landschaft isch sehr schön gsii. D Affe sind ultra frech gsii und hend binere Pause de halb Jeep usenand gno und ich han au chli Angst gha vor dene Dinger. Ich han mini Chips und e Banane müesse herge, nachene bini in Rueh gla worde 😅

Ich bin jetzt sit drü Täg ellai underwegs, obwohl ellai isch mer eigentlich selte. Trotzdem het's mi afangs scho chli gstresst, aber jetzt findi's eigentlich ganz schööön. De Wind isch leider die letzte zwei Täg nöd eh so guet gsi und darum gangi jetzt hüt nomal en Refresher zum Tauche go mache und mach denn morn oder übermorn no zwei Tauchgäng.

• Kalpitiya 2.0

20. Februar in Sri Lanka ⋅ ☀️ 29 °C

Die letzt Täg in Kalpitiya hani mit Kite und Tauche verbracht. Es isch nachem Hotelwechsel nomal richtig cool worde: han 3 super Windtäg gha, ha paar cooli Lüüt kenneglernt und han mini Ziit mega chöne gnüsse. Am Zistig bini denn no zwei Tauchgäng go mache, was au sehr schön gsi isch. Es het zwar nöd sooo viel Koralle gha, aber defür sehr viel Lebe (viel Fisch gseh, Stachelroche, Lion fish, Schildkrötli, Morräne usw). Nacheme letzte schöne Kitetag hani am Mittwochabig mini Heimreis atrete. Einersiits chli trurig, dass es scho wieder verbi isch, anderersiits mega happy zum wieder hei choo zu mine Liebste 🥰Weiterlesen