Aankomst playa del carmen
March 6 in Mexico ⋅ ⛅ 26 °C
Gisteren avond laat aangekomen na een dagje transport dat wel wat beter kon. De vlucht was met air lingus en ik denk dat ik deze ook ga mijden in de toekomst. Slecht eten, ouderwets vliegtuig en zeRead more
Tulum en coba tour
March 7 in Mexico ⋅ ⛅ 28 °C
Veel slapen zat er niet in vorige nacht, door de muziek van de restaurants die bijna tot middernacht duurt, en omdat ik om 7u zeker aan het ontbijt moest staan.
De tour was geregeld via het hotel enRead more
Naar Valladolid
March 8 in Mexico ⋅ ☀️ 32 °C
Mijn dag valt samen te vatten in op de bus zitten en wat rondwandelen. Het was een transport dag vandaag, ik had mijn bus rond 9:50, een niet echt comfortabel minibusje, maar het deed zijn ding.Read more
Rustig dagje valladolid
March 9 in Mexico ⋅ ☀️ 28 °C
Hier is het geen party tot middernacht naast het hotel, waardoor ik eens goed uitgerust uit mijn bed rolde. Mijn plan van de dag was enkel de bezienswaardigheden in de stad doen, wat er niet zo veelRead more
Chichen itza en cenotes
March 10 in Mexico ⋅ ☀️ 26 °C
Het hotel was zo vriendelijk om mij wat toast, koffie en fruit te geven om 6:45, wat ik rap naar binnen werkte, want ik werd opgepikt om 7u.
De tour die ik geboekt had was naar het wereldwonderRead more
Naar Mérida
March 11 in Mexico ⋅ ☀️ 36 °C
Mijn bus was pas om 11u, veel te laat, maar ik had niet veel keuze, de vroegere bussen waren met tussenstops en ik wilde een directe. Direct betekent al een rit van 2u30, wat lang genoeg is op eenRead more
Cenote dag
March 12 in Mexico ⋅ ⛅ 31 °C
Ik had vandaag een cenote tour geboekt, met 4 afgelegen cenotes op de planning. Het was terug met een minibusje, waar we met 11 man in zaten, om op zeer hobbelige wegen door de dorpjes en jungle teRead more
Uxmal tour
March 13 in Mexico ⋅ ☁️ 27 °C
Geen rust vandaag, maar opnieuw een tour, beginnend om 7u30, met als doel de maya ruïnes van uxmal, en een cenote op de terugweg. De groep waar ik deze keer mee op weg was bestond uit 1 oude zwitserRead more
Naar Mexico city
March 14 in Mexico ⋅ ☁️ 20 °C
Dit was een beetje een gok, ik weet niet wat ik moet verwachten van deze hoofdstad met een niet zo originele naam. Ook vreesde ik een beetje dat mijn hotel in een niet zo propere buurt lag, maar dezeRead more
Mexico city chapultepec
March 15 in Mexico ⋅ ☀️ 16 °C
Mijn rustdag is uitgesteld tot morgen, want de maandag zijn alle musea en paleizen gesloten. Ik had gehoord dat het beste museum het antropologie museum is in het chapultepec park, met in datzelfdeRead more
Mexico rustdag
March 16 in Mexico ⋅ ☀️ 20 °C
Gezien alles gesloten was vandaag, door een feestdag, heb ik niet veel meer gedaan dan wat rondgewandeld.
Teotihuacán
March 17 in Mexico ⋅ ⛅ 12 °C
Om 5:30 uit mijn bed gerold en een kwartier later was ik al op weg naar het pick-up punt van de tour naar teotihuacán, piramides van nog voor de azteken. Ik had voor een vroege tour gekozen om deRead more
Naar Sisal
March 18 in Mexico ⋅ 🌬 23 °C
Dit was een beetje een schok, van een miljoenen stad naar een klein dorpje aan de kust, met amper verharde wegen. Het was een last minute beslissing omdat ik geen degelijk hotel vond op mijn origineleRead more
Sisal
March 19 in Mexico ⋅ ☁️ 22 °C
Het is een slaperig dorpje, onmogelijk om ontbijt te vinden voor 8:30, en toen in aan het restaurant aankwam terwijl ze nog de tafels aan het opzetten waren, vroeg ik of ze ook tours organiseren. ErRead more
Sisal luieren
March 20 in Mexico ⋅ ⛅ 23 °C
Buiten wat rondwandelen heb ik niet veel gedaan vandaag, morgen reis ik terug en zal ik niet kunnen slapen tot zondagavond. Ik wil dus goed uitgerust zijn.
Wat mij wel deed rechtstaan uit mijn ligRead more

TravelerDe foto’s zien er wel mooi uit! Hopelijk betere nacht nu
TravelerSinds nu, zondag morgen, kan ik je weer volgen op je nieuwe avontuurlijke reis 🙂.
TravelerDe eerste foto's zien er alvast veelbelovend uit 👍...
TravelerMooie foto's. Genieten maar Dieter !