E Tag am See
15 Mayıs, Kanada ⋅ ☁️ 11 °C
Da zWetter hüt wider meh het mitgmacht simer am Morge los zum Patricia Lake. Dert heimer üses Picknick parat gmacht u si när am Patricia Lake entlang gloffe. Dr See isch u schön gsi mit deOkumaya devam et
entspanntä Tag & ä kuriosä Campingplatz
16 Mayıs, Kanada ⋅ ☁️ 10 °C
Mir si hüt Morgä mit em nä feinä Z‘morgä i Tag gstartet & hi am 11i när ufem Camping uschecket. Ds Jasper si mir no drei Seenä (Lac Beauvert, Annette Lake, Edith Lake) ga ahluegä & hi am SeeOkumaya devam et
MIR HEI BÄRE GSEH...
17–18 May, Kanada ⋅ ☁️ 12 °C
... oder emu d Sandra. D Michelle het müesse Outofahre... aber eis nachem andere.
Da mir uf dem einte Camping z Valemoumt nid wohl si gsi, heimer beschlosse e Tag früecher abzreise. Mir si de dieOkumaya devam et
dr ganz Tag ungerwägs
19–20 May, Kanada ⋅ ☁️ 5 °C
Gester Morgä het üsä Wecker sehr früeh glütet & mir si när pünktlech am 8i abgfahrä. Mir hii hüt ä wiiti Reis vor üs. Mir wii hüt über Kamloops nach Whistler fahrä, ds si ca. 440km &Okumaya devam et
Vo Zugwracks zu schöne Wasserfäll
21 Mayıs, Kanada ⋅ ☀️ 10 °C
Mir hei wider mau z Bedürfnis gha üs zbewege u drum dUmgäbig vo Whistler mit üsne Füess afa entdecke. Am Morge simer richtig Function Junction gfahre u hei dert dr Train Wreck Trail gmacht. DäOkumaya devam et
Whistler mit em Bike erchundä
22 Mayıs, Kanada ⋅ ☁️ 12 °C
Mir si hüt vorem Wecker wach gsi & si när gmüetlech i Tag gstartet. Bim Ufstah hii mir no dr Liveticker vor Schwiizer Hockey Mannschaft mitverfougt, da mir ds Kanada sii, chü mir leidr dr MatchOkumaya devam et
Tschüss Camper
23 Mayıs, Kanada ⋅ ☀️ 16 °C
Hüt isches sowit: mir säge Tschüss zu üsem Camper, wo üs 4 Wuche lang über 3'053 km dür Kanada begleitet het.
Für dä Tag no chli usnütze heimer dr Wecker früeh gsteut u si am 7ni am MorgeOkumaya devam et
Fäischterplatz & Flügzüügwächsu
24 Mayıs, Kanada ⋅ ⛅ 16 °C
Hüt Morgä isch üs am 4i äs Taxi cho riichä, wo üs zum Flughafä bracht het. Dert hii mir schnäu chönä icheckä & hii no öpis chlises z‘morgä gässä. D‘Michelle & ig hockä hüt imOkumaya devam et
E guete Abschluss
25 Mayıs, Kanada ⋅ ☀️ 14 °C
Nachdem mer gester zimlech kabutt si ga pfuse simer hüt erhout erwachet. Mit hei usgschlafe u dr Morge gmüetlech gnoh. Da mir beidi chli anders Programm hei gha, wird de dSandra da säuber no öpisOkumaya devam et