Startlocatie

Startplek Gut barsthorst nabij Hamburg
Etappe 1

Plekje aan het strand gevonden
Etappe 2

Etappe 2

We maken lange dagen tijdens de rally. We hebben een routeboek die aangeeft waar we ongeveer moeten zijn de volgende rit. Vanaf de locatie van gister naar het kamp van vandaag was ongeveer 550km aanRead more
Bootje varen...⛴️

Etappe 3

Vandaag 3e etappe gereden. 580km met 9 stuur uurtjes. Vetrokken vanuit het natte kamp aan het meer boven oslo reden we dit keer weer de zon tegemoet richting Molde. Dat rijdt wel een stuk lekkerderRead more
We rollen weer! Etappe 4 on tour!

Uitwaaien

Eiland hoppen, van Valset naar Brekstad

Etappe 4

Vandaag de etappe van Molde naar Namsos via de prachtige Atlantic Road. De vele eilandjes worden verbonden via bruggen of ferry's. Het zou weer een lange dag worden dus waren we iets vroeger uit deRead more
Visgerei wordt vakkundig gedesinfecteerd

Tunnelen

Tunnels van meer dan 8km zijn hier geen uitzondering😂
Arctic circle 66°33`N

Bodo

In de wachrij voor de ferry naar de lofoten om 2 uur snachts😁...
Wachten op onze lift naar de Lofoten

Etappe 5

Vandaag etappe 5 verreden van Namsos naar Bodø. Omdat de ferry pas de volgende ochtend om 3:15 vertrekt konden we het rustig aan doen en besloten in de buurt van de Namsen rivier te gaan vissen. DezeRead more
BSC Arctic Campspot

Etappe 6 🏁, kort maar krachtig!
Etappe 7

Na gisteren een "rustiger" dagje was het vandaag, etappe 7, weer kilometers maken. Van een regenachtig Hov strand zijn we eerst over de 825 gereden om een poging te wagen elanden te spotten. DitRead more
To the🔝

Noordkaap! 71°10`21

Etappe 8

Yes..een mooie mijlpaal is bereikt..de Noordkaap. En wat zijn die laatste kilometers lang. Er komt zowat geen einde aan. Wel een hele mooie weg langs het Porsjanger fjord. Bijna nog een overstekendeRead more
Hohoho... 🎅

TravelerHapje en drankje op de startlocatie in gut basthorst
TravelerDeze setting lijkt veel op een bekend filmpje van de oktoberfest! Kijk uit voor witte poeder.
TravelerHaha..bewaren we voor wat later op de avond😋
Haha [WouterW]