Logrono til Ventosa

En rolig tur på ca. 18 km. Det tok en times tid å komme ut av byen og inn i en flott park. I parken var det en eldre herremann som solgte diverse pilegrims remedier, drikke, frukt og bananer. JegRead more
Dagens strekning var på ca. 27 km, litt i lengste laget for meg. Den ble derfor kortet ned til ca. 18 km, med taxi fra Ventosa til den neste byen Najera.
Været var mindre hyggelig, surt, vindfulltRead more
Turen i dag var på ca. 19 km, gjennom flere hyggelige landsbyer og et åpent og vakkert landskap. Etter 6 km ble det frokost i Santo Domingo de la Calzada - tortilla de poteta, kaffe og friskRead more
Dagen ble som dagen i går, gjennom landsbyer og et åpent jordbrukslandskap - en rundt 22 km tur i varierende terreng , dvs bakke opp og bakke ned. Landsbyene ligger fortsatt på høyder og for åRead more
Etter en god frokost, kaffe og omelett, startet jeg på dagens 22 km. Kroppen føltes bra og jeg var snart oppe i en god marsjfart. Neste by var Villafranca Montes, hvor mine amerikanske caminovennerRead more
I Atapuerca finnes flere større kalksteins-grotter hvor etterlatenskaper fra de første menneskene i Europa har blitt funnet, blant annet benrester av mennesker og steinverktøy som kan dateres tilRead more
Del to av Camino Frances startet i dag fra Burgos til Hornillos del Camino, 22 km gjennom et relativt flatt kulturlandskap, vakkert, men skjemt av for mange vindturbiner. Turen ur av Burgos var flottRead more
I dag ble det en tidlig start, allerede kl. 6 var jeg på veien fra Hornillos del Camino til Castrojeritz. Nok en 20 km vandring gjennom et flatt kulturlandskap.
Etter 2,5 time kom jeg fram til enRead more
TravelerFor noen fantastiske bygg🤗
Traveler
Skal stikke innom Bryn kirke å gi dem noen ideer
Traveler
Da kaster de nok reformasjonen på deg Morten 😂