On the way to Jakarta ✈️

Ati bi rekel… planes, trains and automobiles! Junija movie night, ideja?
Pot iz Bukit Lawanga nazaj do Medana je bila malce naporna. Mal čustveno (ker je iz lepih krajev vedno težko it), mal paWeiterlesen
Ati bi rekel… planes, trains and automobiles! Junija movie night, ideja?
Sem vesela da sem podaljšala za te štiri dni.
Fantje so mi v sredo zvečer rekli, ‘Follow your heart, not your ticket’ pa sem naredila točno to. Ostala v Bukit Lawangu namesto šla na moj žeWeiterlesen
Novi prijateljčkiii✨✨
Sem se oglasila pri lokalu mojih novih prijateljev in Yoris me je odpeljal na lušten izletek.
Najprej prečekirat lokalni friday market, kjer se najde več ali manjWeiterlesen
Evo, pa se je zaključilo najino skupno raziskovanje Sumatre🫢
Sva se poslovila z krožnikom najboljše sadne kombinacije, ananas in passion fruit! 🤤
Potem pa je Elas odkorakal proti postaji, jazWeiterlesen
Sva šla na piknik ob rekici🥰.
Pol urce po peš poti pa prideš do prečudovitega spota v srcu tropskega gozda! Je na desni strani reke, na levi je že nacionalni park🫢…
Sva namakala noge inWeiterlesen
Sva se odločila za zadnje tri dni odpravit nazaj na štart najine Sumatra odprave, Bukit Lawang🌴. Nazaj v malo vasico sredi jungle.
Pot je bila kar dolga, cca 7ur vožnje v nabasanem kombiju. PaWeiterlesen
Nova prečudovita lokacija sredi narave.🥰
Tole mi je priporočil Benny, en fant iz Nemčije, ki sem ga spoznala v svojih prvih tednih potovanja skozi Vietnam.
Je rekel, če prideš do Sumatre,Weiterlesen
Kaaaaaakšni razgledi😍😍😍
Cel dan nisem mogla vrjet, da sva v Indoneziji, kakšna čudovita narava je okoli naju!
Dopoldne sva si zrihtala skuterčke in se zapeljala proti zahodu otoka. CiljWeiterlesen
Še par utrinkov najinih dni na otoku Samosir, na jezeru Toba:
1: Prečudovit sončni zahod, za tradicionalno Batik hiško!
2: kako sem ananas sabo v ruzaku vlačila naokrog na dnevni izlet, ter gaWeiterlesen
Popoldne sem se odpravila do ene kavarne na vrhu hribča. Deset minut po rocky cesti in se srečam z najlepšimi presenečenjem dneva… leglom 9ih malih kužkov🥹🥹🥹!
Valda takoj skoč izWeiterlesen
Reisender
😲 o, uau, a tako to zgleda! Je videt kot ena celica v panju ☺️
Reisender
Ooo kok kul!
ReisenderFilm je že kar neki časa na lagerju za pogledat... 🙂