Batak ljustvo

Nastanitev imava v mestecu, ki se prikupno imenuje Tuk Tuk!
Prvo jutro se sprehodiva do spota za zajtrk in sva oba prijetno presenečna nad prelepimi razgledi! 🌾
Po zajtrku rentava motorčke inLeggi altro
Nastanitev imava v mestecu, ki se prikupno imenuje Tuk Tuk!
Po zajtrku rentava motorčke inLeggi altro
10€ za shared vožnjo v avtu iz Berastagija do jezera Toba, ki je na sredini Sumatre.
Poberejo naju ob dvanajstih, potem gremo iskat še en par iz Nizozemske in smo že na poti. Med vožnjoLeggi altro
Tokrat naj kar fotke svoje povejo:)
Berastagi je bil poln najbolj prikupnih muckov🐈 in najboljšega tempeja do sedaj!
Pohod na Mount Sibayak ob sedmih zjutraj!
Vstala sva kar zgodaj in se z motorčki odpeljala do štarta treka🌴.
Vožnja je bila pol poti res zelo prijetna, skozi gozd in jutranje meglice😌.Leggi altro
Kratek ‘layover’ v Medanu. Da sva oprala perilo, spila dobro kavico, in imela dober počitek v enem udobnem apartmajčku😌. V ponedeljek nadaljujeva proti mestu Berastagi, na pol poti do jezeraLeggi altro
Adiiiijo Bukit Lawang!
🌴💛🌸☀️
Ena najlepsih destinacij tega izleta, polna super spominov!
Ko sta naju zvečer najina vodiča prijazno zapeljala do najine nastanitve 10 min stran, mi jeLeggi altro
Zadnji dan se je naša skupinica za dopoldne razdelila. Jorje in Maria sta želela ostati v kempu in uživat ob mirni reki, ostali štirje pa smo rekli, da gremo še na en 2-3 urni hike 🥾.Leggi altro
Od zadnjega viewpointa je pot sledila strmo navzdol! Na določenih točkah smo si z vrvjo pomagali v rikverc pomikat počasi dol🧗♀️🫣…
Eno uro nas je poleg zvoka jungle spremljajo tudiLeggi altro
Drugi dan, what a day!!!😱🦧
Po odličnem zajtrku (meni so posebaj pripravili oatmeal) in kavici, zaštartamo trek drugega dneva. Kmalu se srečamo z novo sorto opice, Gibbons!
Te zabavne žvalceLeggi altro
Zaštartamo ob osmih, iz agencije naju pridejo pobrat do najine nastanitve in odpeljejo do njihove začetne točke.
Tam dobimo zajtrk in se spoznamo z ekipo. Nas je 6; midva z Eliasom, par iz EspañeLeggi altro
Viaggiatore
Coffe with a milion dollar view 🥹
ViaggiatoreVeliko takih imam zadnje čase…🫶
ViaggiatoreNaj te podpira ta zapestnica 🙏, na vseh nivojih in izkušnjah tebe ♥️🖤🤍... Daš še slikico 😊?
ViaggiatorePošljem🥰hvala mami