Reisdag

We zijn vertrokken. De bus was iets te laat bij het ophaalpunt in Tilburg.
Overgestapt in Zeeland (brabant) en nu met onze chauffeur Gerlof op naar Frankrijk. Waar we onze 1e overnachting hebben.Meer informatie
We zijn vertrokken. De bus was iets te laat bij het ophaalpunt in Tilburg.
Om 6.15 uur opgestaan. Na het douchen was de paashaas langs geweest. Om 7.00 uur ontbeten en om 8.00 uur vertrokken met de bus. Na en voorspoedige reis van ongeveer 700 km aangekomen in pamplona inMeer informatie
Onze eerste kennismaking met Spanje. Temperatuur 19 graden.
Door de stadspoort van Burgos komen we op het plein waar de cathedraal santa maria staat. Een erg imposant gebouw. Even naar binnenMeer informatie
Na een mooie busreis via het natuurpark Parque Nacional de la Sierra de Guadarrama hebben we segovia bereikt. Intussen hebben we in dit natuurgebied stieren, schapen, ooievaars en roofvogels gespotMeer informatie
Vandaag dagje Madrid op de planning.
Na het ontbijt om 9.00 uur vertrokken.
De gids Bibi opgehaald en een rondrit met de bus door Madrid voor de eerste kennismaking.
De oude maar ook een aantalMeer informatie
Vanochtend om half 9 na het ontbijt vertrokken bij het hotel richting Toledo.
Toledo is een van de oudste steden van Spanje. De stad ligt aan een bocht van de rivier de Taag.
Bij aankomst kunnen weMeer informatie
Na een goede nachtrust en een goed ontbijt weer vertrokken. Vandaag staat Sevilla op het programma. In sevilla beginnen we bij Plaza de España, dit is het bekendste plein van Sevilla. AníbalMeer informatie
Vanochtend na het ontbijt opgehaald door een Spaanse bus. Onze chauffeur heeft even een paar rustdagen.
Gibraltar hoort bij Groot-Brittannië.
Daarom moesten we door de douane heen. Geen strengeMeer informatie
Na het ontbijt met opkomende zon. Om 9.00 uur vertrokken met gids Sabine naar Ronda. (Zie foto voor route) We hebben de grote route gereden.
Onderweg sinaasappelbomen, citrusbomen, olijfbomen gezien.Meer informatie
Vandaag staat Cordoba op het programma. We gaan de bekende mezquita bezoeken.
Een stad met een hele geschiedenis. In 1236 werd cordoba veroverd door de christenen, de moren moesten vertrekken met watMeer informatie