Yes! Het avontuur is begonnen
17. August 2019 in den Niederlanden ⋅ ⛅ 19 °C
Wij zijn er klaar voor!!! Natuurlijk veel te vroeg op schiphol. Om 21.30 gaan wij de lucht in🛫
Tot over 3 weken🙋🏼♂️🙋🏼♀️
Negombo
18. August 2019 in Sri Lanka ⋅ ⛅ 27 °C
Heerlijk om na een lange reis aan te komen in het meest chille plekje van Negombo. Het is heerlijk rustig met een baby kitten💛
De stad zelf is redelijk chaotisch met veel verkeer. Op de eersteWeiterlesen
Sigiriya
20. August 2019 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 32 °C
We hadden vanmorgen 2 keuzes: Of 6uur in een bus + tuktuk en 2 keer overstappen of met de taxi voor 45 euro. Nahhh deze poppetjes kozen ervoor om onszelf te trakteren op een taxi. En wat waren we blijWeiterlesen
Polonnaruwa
21. August 2019 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 32 °C
Na een leuke tuktukrit van 4uur kwamen wij aan in polonnaruwa. Normaal zou de rit 2,5 uur duren maar Marleen was haar portemonnee vergeten bij de vorige guesthouse)
De eigenaar kwam gelijk aanlopenWeiterlesen
Kandy
22. August 2019 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 26 °C
Wat een leuke stad! Heel druk maar wel knus. Het hotel Charlton waar wij sliepen was niet zo boeiend maar de eigenaar was superlief en behulpzaam en vertelde veel over het land en de religies. Zo zieWeiterlesen
Nuwara eliya
24. August 2019 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 20 °C
We vertrekken van Kandy naar Nuwara Eliya. Wat hebben wij uitgekeken naar de mooiste treinrit ter wereld.... en wat hebben wij moeten afzien 😅
Wat blijkt: de locals hebben vakantie en trekken erWeiterlesen
Ella
25. August 2019 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 26 °C
Ella is fantastisch! We kwamen het plaatsje binnen en we zagen allemaal leuke horeca en het was er schoon. De hoofdweg was wel echt ingericht op toeristen maar dat was even heerlijk! GewoonWeiterlesen
Arugam bay
28. August 2019 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 32 °C
We laten de bergen van Ella achter ons en pakken samen met het stelletje uit Wales een taxi naar Arugam Bay: de surfspot van Sri Lanka. Deze chauffeur overtrof de rijstijlen van alle voorgaandeWeiterlesen
Tissamaharama (Yala National Park)
31. August 2019 in Sri Lanka ⋅ ⛅ 30 °C
Onze overnachtingslocatie ligt even buiten de stad en aan de randen van het natuurreservaat Yala. Aangekomen blijken we de enige gasten, wat gezien de kalmte van deze plek niet erg is. We krijgen eenWeiterlesen

ReisenderDag lieverds
ReisenderGoede reis jullie. Zo reizen we een héél klein beetje mee...
ReisenderGoede vlucht! Op naar een prachtige vakantie!