Pondělí 4

Počasí: déšť, zataženo
Počasí nám nepřálo, od rána pršelo a ochladilo se. Jako naschvál zrovna když jsme spali ve stanu. Snídani jsme absolvovali ve stoje pod stříškou informačníMeer informatie
Úterý 4

Počasí: slunečno, ne vedro
Dnešní den začal slibně. Ke snídani byla kromě marmelády i šunka a sýr, což si hlavně Pavlík a Víťa užívali. S plnými břichy jsme přešli přehradu aMeer informatie
Středa 4

Počasí: slunečno, večer déšť
Dnes byla snídaně ještě lepší než včera. K šunce a sýru přibyla omeleta s bramborem, párečky a meloun, a káva byla výborná.
Po snídani siMeer informatie
Čtvrtek 4

Počasí: slunečno
Dnešní den byl tuze dlouhý. Spojili jsme si dvě etapy do jednoho dne, proto jsme vstávali v 5:00, abychom měli dost času. Vítek ráno zjistil, že má další ztrátu. VMeer informatie
Pátek 5

Počasí: slunečno, dopoledne vedro, k večeru větrno, bouřilo, spadlo pár kapek
Ráno byla snídaně na stojáka, pak jsme sbalili stan a vyrazili. Cesta byla celkem příjemná. Sklesali jsmeMeer informatie
Sobota 5

Počasí: slunečno, odpoledne déšť, bouřka a kroupy
Snídaně byla v 6:00. Kvůli předpovědi počasí se nám to hodilo. Odpoledne měla být bouřka a my měli nejisté spaní v plechovéMeer informatie
Neděle 5

Počasí: zataženo, později polojasno
Z plechové boudy jsme vyráželi docela brzy. Čekala nás dlouhá túra s nepříjemným klesáním a následným stoupáním. Pavlovi se v klesání ozvaloMeer informatie
Pondělí 5

Počasí: slunečno, vedro
Dnes si Pavlíček zahrál nechtěně na toreadora. Po cestě jsme potkali stádo krav. Pavlík šel první z nás a najednou se k němu začaly ty krávy sbíhat a začalyMeer informatie
Úterý 5

Počasí: dopoledne slunečno, až vedro, později zataženo, bouřka, malé kroupy a pak se opět vyjasnilo
Dnes jsme se krásně a dlouze vyspali, protože snídaně byla až od 8:00. A bylaMeer informatie
Středa 5

Počasí: slunečno, později polojasno
Ráno jsme se rozloučili s táborem a vyrazili na celkem pohodovou túru. Překročili jsme hranice z Andorry do Francie. Chata, ve které jsme měli spát,Meer informatie
Čtvrtek 5

Počasí: slunečno, vedro
Dnes jsme si spojili dvě trasy z průvodce do jedné, protože jedna byla moc krátká a také jsme chtěli ušetřit den. Vstávali jsme v 5:45. Ráno se šlo dobře,Meer informatie
Pátek 6

Počasí: slunečno
Dnes jsme zvolili alternativní trasu, která obchází vrchol Pic Carlit. Včera jsme dali nohám zabrat, tak jsme si chtěli odpočinout. Trasa vedla nejprve borovicovým lesem,Meer informatie
Sobota 6

Počasí: polojasno
První část trasy byla pěkná. Vedla kolem třech jezer borovicovým lesem. Pak jsme procházeli lyžařským střediskem a následně po silnici, což byla otrava. NáladuMeer informatie
Neděle 6

Počasí: slunečno, později polojasno
Dnešní trasa byla krásná hřebenová túra jak má být. Přešli jsme vrchol a tři sedla a stále bylo na co koukat. Vítek v jednom sedle chtělMeer informatie
Pondělí 6

Počasí: slunečno, později zataženo
Dnes jsme se pohybovali většinou ve výšce nad 2000m. Cesta vedla opět po hřebeni a byly krásné výhledy. Ačkoliv byla špatná předpověď, měliMeer informatie
Úterý 6

Počasí: polojasno, k večeru drobný déšť
Na dnešek byla špatná předpověď, ale naštěstí se nevyplnila. Čekala nás dlouhá etapa s výstupem na vrchol Canigou (2784m) - nejvyššíMeer informatie
Středa 6

Počasí: slunečno, vedro
Ráno jsme klesali chvíli po silnici a pak lesem do městečka, kde jsme se posilnili v jediném otevřeném baru pivem, zmrzlinou a kávičkou. Objevili jsme i Spar a užMeer informatie
Čtvrtek 6

Počasí: slunečno, velké vedro
Už pomalu scházíme z hor a začíná být nesnesitelné vedro. Snídani jsme si proto domluvili na brzy ráno, abychom se vyhnuli největšímu vedru. Cesta bylaMeer informatie
Pátek 7

Počasí: slunečno, velké vedro
Dnes jsme vstávali také velmi brzy. Už v 6:15, kdy se rozednívalo, jsme pochodovali. Cesta nebyla moc zábavná, šlo se lesem po silnici a pak po hliněnce, aleMeer informatie
Sobota 7

Počasí: slunečno, velké vedro, větrno
I poslední den jsme vstávali brzy. Vítek rozšířil seznam zapomenutých věcí. V chatě nechal brýle.
Obávali jsme se horka, ale naštěstíMeer informatie