Trip naar Busan - Dag 1 - Deel 2

Donderdag ochtend begon vroeg. We moesten namelijk op tijd bij de tour bus zijn. Deze bus, speciaal voor ons geregeld, vertrok echter vanaf de andere kant van de stad, waardoor we eerst 40 minuten metもっと詳しく
Trip naar Busan - Dag 2

Toevallig was een andere vriend van mij óók in Busan op deze dag. Daarom hadden we besloten wat leuk te doen. Busan staat bekend om zijn stranden én ook zijn golven. Het kan een mooie plek zijn omもっと詳しく
Trip naar Busan - Dag 3

Zee.
Op de derde dag gingen we een aantal toeristische plekken bezoeken. Iets ten noorden van Busan is een treintje te vinden die je langs de kust naar de stad voert. Het uitzicht was niet geweldigもっと詳しく
Trip naar Busan - Dag 4

Als afsluiter van dit weekend ben ik naar een tempel geweest: Seokbulsa. Voor deze wandeling had ik niet veel tijd, omdat ik om 14:00 zou vertrekken naar Seoul. Toch wilde ik graag naar deze tempel.もっと詳しく
Hike/klimmen in Wolchulsan - 1

Wat was dit een lange, maar enorm mooie dag. Ik ben gaan klimmen en wandelen in Nationaal Park Wolchulsan. Dit ligt helemaal in het zuiden van Korea. Wolchulsan is het eerste gebied dat aangewezenもっと詳しく
Hike/klimmen in Wolchulsan - 2

Uiteindelijk heb ik 8 uur lang gewandeld. In deze 8 uur heb ik 11,5 km afgelegd en 1120 hoogte meters gemaakt.
Lekker eten

Het is weer tijd voor een update. Dit keer met allemaal foto's van verschillende maaltijden en snacks waar ik hier van heb kunnen genieten.
Gewoon wat foto's van Seoul

Kayaken op de Han rivier

School update

Ik heb te horen gekregen dat velen zich afvragen of ik alleen maar wandel en lol heb. Dat is inderdaad waar de meeste berichten hier over lijken te gaan. Echter staan er ook flink wat bericht overもっと詳しく
Resultaten van vakken: cijfers

Vandaag mijn laatste les gehad en daarmee is het semester voorbij. Laat ik maar beginnen met wat iedereen vast wil weten: wat zijn mijn cijfers? Op het moment van schrijven heb ik van twee van de vijfもっと詳しく
Leegte

Er is nergens aan te zien dat ik hier bijna vijf maanden heb doorgebracht. Alsof ik hier nooit geweest ben. Toen ik de deur voor de laatste keer achter mij dicht deed moest ik even stil staan. Dit isもっと詳しく
Tussenstop: Hotel

Nu ik mijn kamer uit ben verblijf ik een paar nachten in een hotel. Daarna vlieg ik naar mijn volgende bestemming. Dit hotel zit in een erg toeristische wijk en ik heb werkelijk waar nog nooit zo veelもっと詳しく
Op naar Jeju-do 🛫

Geland in Jeju

Weer terug naar Seoul

Vakantie zit er op, daar schrijf ik later wat over. Was zo druk dat ik daar geen tijd voor heb gehad.
Laatste hotel

Incheon international airport

Nog 2 uurtjes en dan vertrek ik naar Parijs om daar over te stappen naar Amsterdam.
Voor de geïnteresseerden heb ik mijn vlucht gegeven als foto's toegevoegd.
Overstap in Parijs

Bijna terug in Nederland.
Eerste wat mij hier opvalt
- Frans personeel is enorm kil (vandaag ten minste)
- bijna geen mondkapjes
- enorm druk
- kleine terminal
- rommelig vergeleken metもっと詳しく
Dat was het dan

Sorry voor het laat plaatsen van dit bericht. Hij stond per ongeluk op privé.