2-12 Clifden

Sommige dingen zijn te groots voor foto's. Links en rechts bergen met hun top in de wolken, ik door een breed dal met weilanden en heel veel bloeiende brem. Mjum, ruikt zalig. GemiddeldLue lisää
3-12 Riverton

Het onweer van gisteren levert vandaag mooie dampen!
Geen spectaculaire dag, maar ik ben happy. Nog iets warmer dan gisteren, het asfalt zweet soms teer en dat klinkt alsof je op bubbeltjes plasticLue lisää
4-12 Ashers

Geen onweer, wel regen gisteravond. Vanochtend ook, dus ik draai me nog even om: half 8! Droog dus ik pak in. Doe nog het museum, leuke opstellingen, info beetje suf. Ik fiets pas om tien voor 11. WegLue lisää
5-12 Curio Bay

Nou, Murphy heeft in een deuk gelegen vandaag. Bui na bui. Als ik niets aantrok werd ik zeik, als ik wel iets aantrok was het droog voordat ik weer fietste. Hahaha. Zonder overdrijven wel 6 keer ofLue lisää
5-12 Curio Bay 2

Geen gele ogen pinguins, wel Jurassic forest en springende golven achter waar de pinguins hadden moeten zijn.
6-12 Curio Bay

Soms heb ik strontmazzel, en soms niet;
Blauwe pinguins gehoord vannacht, vlak naast mijn tent, niet gezien. Ik heb nu mijn tent gedraaid, misschien lukt het dan wel (en als het wat helderder blijft)Lue lisää
7-12 Papatowai

Ook vannacht geen pinguins gezien, ik denk dat je ze pas hoort als ze op het nest hallo zeggen. Heb nog 10 minuten uit mijn tent liggen loeren, maar zelfs met slaapzak was het te koud. En retedonker.Lue lisää
8-12 Newhaven

Veel watervallen, veel kleine steile klimmetjes, af en toe miezer. De watervallen zijn van dit rijtje duidelijk het leukst. Bij de Matai falls krijg je de horseshoe falls er gratis bij. De bomenLue lisää
8-12 Newhaven, strand

Mag ik 10 foto's, past het nog niet😄
En speciaal voor Dirk (en mezelf) het verschil tussen fur seal en sea lion.
Ik vind het nog steeds moeilijk, ik vond die mannetjes seals ook errug groot, ofLue lisää
9-12 Balclutha

Ik doe in Owaka niet al de boodschappen voor de Gold Trail, want de 4square is daar best heel duur. Wel wordt ik er zeer aangenaam verrast door het toilet. Ik vind het prachtig, gemaakt doorLue lisää
9-12 Owaka toiletten

Matkaaja
Net de school van het kleine huis op de prairie!
Matkaaja
Al die zwarte koeien hadden een wit kalf! Witte stier. Boer had ook gedacht dat zwart dominant zou zijn!
Matkaaja
Let op de rode gloed op de bomen: ze bloeien. Da's lang niet ieder jaar hier.