26-12 Lake Ohau
26 Desember 2018, Selandia Baru
Ondanks motorrijders die gisteravond om 21.30 nog tenten gingen opzetten (timmeren) pal naast me, midden in de nacht naar huis bellen en de andere buurman die om half zeven al in zijn auto moest zijnBaca selengkapnya
27-12 Glentanner
27 Desember 2018, Selandia Baru
Hartstikke leuk dat onverhard, maar het schiet echt niet op. Vanochtend nog gecheckt of ik de weir wel overkom (raar hoor, al die routes met strubbelingen). Lukt. Ben wel pas na twaalven in Twizel,Baca selengkapnya
28-12 Mount Cook
28 Desember 2018, Selandia Baru
Ik heb van Karin voor de kerst een Rohloff olieverversset gekregen. Gebruik ik vanochtend meteen. Fiets is heel blij en ik ook. Daarna 25 km naar Mount Cook. Mijn benen willen echt niet, raar. Oh nee,Baca selengkapnya
29-12 Mnt Cook: Hooker Valley
29 Desember 2018, Selandia Baru ⋅ ⛅ 15 °C
Ondanks de enge stormvlaagjes, begint het vannacht ook te regenen en het regent 's morgens nog steeds. De voorspelling is 10 dagen regen zei een dame in Glentanner. Maar als ik mijn kop uit de tentBaca selengkapnya
30-12 Twizel
30 Desember 2018, Selandia Baru
Dat was echt eng vannacht. Zulke harde windstoten dat ik 1 keer echt even met grondzeil en matje en al 2 cm van de grond kwam omdat de wind onder het grondzeil sloeg. En dat ondanks stormlijntjes enBaca selengkapnya
31-12 lake R (ustdag)
31 Desember 2018, Selandia Baru ⋅ ☀️ 23 °C
Voor het ontbijt al meteen de was in de machine, slim! We waren niet de enige. De voorspelde regen beperkt zich tot een aantal spetjes vannacht. Het wordt een prachtige dag. We bezienswaardigen deBaca selengkapnya
31 of 1?
1 Januari 2019, Selandia Baru
Raar hoor, hier is het al 2019, zelfs al een nachtje geslapen, en bij jullie is het nog 2018.
Gelukkig 2019!🍸🍺🍷🌈💐🎇🎆
Ik hoop dat het een mooi jaar wordt voor iedereen.
1-1-19 Lake Tekapo
1 Januari 2019, Selandia Baru
Dat kostte even moeite, om het weer leuk te gaan vinden, na het afscheid van Karin en we ik ieder onze kant uit fietsen. Beetje jaloers op Karin die nu de mooie dingen nog tegoed heeft. Oud en nieuwBaca selengkapnya
2-1 Geraldine
2 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ☀️ 26 °C
Gisteravond opeens weer zo'n stormpje. Onrustig hoor. Duurde gelukkig maar een uurtje.
Vanochtend knetter vroeg wakker. Voordeel: om 8 uur fiets ik, en dat is handig over de highway. Nadeel: dan isBaca selengkapnya
3-1 Mount Somers
3 Januari 2019, Selandia Baru
Tot kwart voor 8 geslapen, bellen met Edo en Ilse. Ik fiets pas tegen tienen.
Weg is een stuk minder druk dan gisteren, maar drukker dan ik gehoopt had. En 20 km. kaarsrecht, raar is dat. Ik kan deBaca selengkapnya
4-1 Mount Hutt
4 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ⛅ 20 °C
Alle tijd van de wereld, de drukte valt mee, het is zalig weer. Ik geniet van het fietsen. De camping is leuk, de wandeling valt me tegen. Het mooiste stukje gorge zie je niet en het is veel op enBaca selengkapnya
5-1 Christchurch
5 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ☀️ 26 °C
Tijdens het fietsen verzin ik vaak al gevatte zinnen voor mijn footprint. Geef mezelf vervolgens op mijn kop omdat ik niet in het moment ben. En op het moment dat ik mijn footprint ga schrijven, benBaca selengkapnya
6-1Christchurch (South Brighton)
6 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ 🌧 15 °C
Vannacht om 2 uur wakker door mijn oordoppen heen door dronken vent, vanochtend kon ik niet bij mijn telefoon omdat de tv room niet open ging. Gelukkig nog wel even met mijn ouders kunnen bellen, maarBaca selengkapnya
6-1Speciaal voor Edo
7 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ⛅ 14 °C
Centrum Christchurch
7-1 Little River
7 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ☀️ 18 °C
De regen stopt vlak na mijn ontbijt, toch handig. Ik vertrek om kwart voor 9 naar Little Rivier, ondanks dat het maar 50 km is. Een fietser die ik vlak na vertrek tegen kom bevestigt het nog eens: hetBaca selengkapnya
8-1 Akaroa
8 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ☁️ 16 °C
"Vanaf Hilltop is het allemaal naar beneden". Ik blijf toch maar in de bus zitten. Nog 4 klimmetjes! Naar de camping is al erg genoeg: 19%. Wel fantastisch, super uitzicht, normale prijs. Ik heb alBaca selengkapnya
9-1 Akaroa, dolfijnen
9 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ☀️ 21 °C
Om 5 uur wakker van speciale vogels, morgenochtend misschien maar eens kijken.
Hopen dolfijnen gezien, echt vlakbij, onder de boot, echt super. Ze willen alleen niet met ons zwemmen, ze hebben het teBaca selengkapnya
10-1 Christchurch
10 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ☀️ 18 °C
Na een mooie zonsondergang gisteravond, nu een super relaxed dagje. Nieuwe oplader gekocht, in de bieb gekeken of hij het deed, wandelingetje, zwemmen gelunched met Murphy's fish and chips (inderdaadBaca selengkapnya
11-1 Christchurch
11 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ☁️ 15 °C
Ik heb er een hele dag voor uit getrokken om nieuwe sandalen te kopen, nadat ik bijna over mijn eigen voeten viel vanwege de gaten in de zolen. Dus loop ik na 15 minuten bij de tweede winkel weg metBaca selengkapnya
11-1 Aardbeving, vooral voor Edo
11 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ☁️ 15 °C
80% van het centrum was stuk (foto's 1+3). Foto 4 is 3 maar dan nu. Als je bedenkt dat we in Utrecht al 20 jaar bezig zijn, terwijl we dáár van te voren over nagedacht hadden.....
DoorBaca selengkapnya
Speciaal voor Frans Jan
11 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ☁️ 15 °C
Ze hebben hier wél een telpaal🤔
Je moet naar voetgangers kijken.... ? Er staat niet bij wat je dan moet doen😁
12-1 Rangiora
12 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ☁️ 16 °C
Ik had geen hoog gespannen verwachtingen van deze dag. Klopt.
Redelijk droog kunnen inpakken, soms nog wel leuk langs een riviertje kunnen rijden, maar meer miezer en wind tegen langs een drukke wegBaca selengkapnya
13-1 Waikari
13 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ 🌧 18 °C
Zó schiet het niet op. De wind wakkert niet aan in de middag, maar om half 10, als ik ongeveer afbuig naar het noorden. En inderdaad, noordweste wind en een heel klein beetje omhoog. Puf. Verder hoorBaca selengkapnya
14-1 Waiau
14 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ 🌧 12 °C
O.k. weer geen topdag, maar ondanks de ingrediënten voor een baaldag, best een leuke dag, ik denk omdat ik een route had met niet zo veel verkeer meestal en omdat ik steeds driekwart rondjes reed hadBaca selengkapnya
15-1 Kaikoura
15 Januari 2019, Selandia Baru ⋅ ☁️ 13 °C
Ff niet zo veel zin om te schrijven. Veel klimmen, maar meestal goed te doen. Beetje wind mee. Gratis koffie in de lodge tijdens buitje en terwijl ze eigenlijk dicht waren. Goede oefening om in hetBaca selengkapnya

PelancongWeer prachtige foto’s. 👍🏻
Pelancong
Eindelijk een foto Astrid :-)
PelancongNog even en je bent een echte allround wielrenner; gravel, puin, technisch rijden, bergop en bergaf. De beentjes worden steeds sterker!