Kerst
25 Aralık 2023, Portekiz ⋅ 🌙 12 °C
Na het ontbijt eerst naar het strand. Dat viel toch een beetje tegen omdat de zon regelmatig achter de wolken schuilging. Naar een hoekje van het strand gelopen waar we de volgende keer naar toeOkumaya devam et
Indian Hut, Olhao
26 Aralık 2023, Portekiz ⋅ 🌙 12 °C
Het is hier nog steeds goed weer, dus als eerste naar het strand, lekker van de zon genieten.
Daarna op weg naar Olhao om bij de Indian Hut te lunchen. Dat duurde langer dan verwacht en daardoor wasOkumaya devam et
Nogmaals stranddagje
27 Aralık 2023, Portekiz ⋅ ☁️ 12 °C
Het is nog steeds strandweer, dat wil zeggen van 12 tot 4 uur. Dus op naar het strand.
Wat is dat zonnetje heerlijk.
Smorgens voor 12 uur en smiddags na 4 uur is het behoorlijk frisser.
Lekker luiOkumaya devam et
Sushi eten
28 Aralık 2023, Portekiz ⋅ ☁️ 14 °C
Vandaag is het niet zulk mooi weer, het is droog maar de zon verstopt zich steeds achter het wolkendek.
We gaan sushi eten in Loulé, waar je onbeperkt kunt eten van 12 tot 15 uur. We hebben eenOkumaya devam et
Dag Olhos de Agua
29 Aralık 2023, Portekiz ⋅ ☁️ 14 °C
De hele dag staat in het teken van vertrek. Boodschappen doen voor morgen onderweg. Ik ga vast even kijken waar de Flixbushalte in Albufeira is, zodat we morgen niet hoeven te zoeken. De bus vertrektOkumaya devam et
Dagje Lissabon op en neer
30 Aralık 2023, Portekiz ⋅ 🌙 15 °C
Vanmorgen om kwart over 6 de deur uit. Met Octobus naar de Flixbus in Albufeira. En toen lazen we het bericht dat de bus een half uur vertraging had. Uiteindelijk vertrok hij om 07.25 u In de bus eenOkumaya devam et
Camping Messines
31 Aralık 2023, Portekiz ⋅ ☁️ 15 °C
Vanmorgen weer opnieuw wennen aan de kou als ik wakker word. Eventjes de kachel aan om de ergste kou er uit te halen.
Na het ontbijt wederom op jacht naar de Frangelico. Nu bij de Intermarché inOkumaya devam et
Een heel nieuw jaar ❤️
1 Ocak 2024, Portekiz ⋅ ☁️ 13 °C
Gisteravond nog wel even nagedacht over het afgelopen jaar, vooral het laatste ziekenhuisbezoek blijft me bij. Het had zo anders af kunnen lopen dan had ik nu niet zo aan het nieuwe jaar kunnenOkumaya devam et
Moncarapacho
2 Ocak 2024, Portekiz ⋅ ☁️ 14 °C
Vanmorgen rond 10 uur vertrokken naar Moncarapacho. Gisteravond al afscheid genomen op de camping, want dat vraagt toch wel wat tijd, je raakt overal aan de klets. Afgesproken dat ik na de MarokkoreisOkumaya devam et
Op bezoek bij Margot
3 Ocak 2024, Portekiz ⋅ ☁️ 16 °C
Vanmorgen stond ik buiten de camper in de deuropening wat te pakken en hoorde een heel bijzonder geluid, een soort gegrom en geknor. Ik zag niets toen ik opzij keek. Plotseling voelde ik iets tegenOkumaya devam et
Checkup
4 Ocak 2024, Portekiz ⋅ 🌙 15 °C
Vanmorgen bracht het zwarte varkentjes een bezoekje aan de buren. Hij zou zo mee naar binnen lopen, maar dat vonden ze toch niet goed.
Fietsje bij Tina op haar plek neergezet want ik wil eenOkumaya devam et
Vera en Pierre en bedwerk
5 Ocak 2024, Portekiz ⋅ 🌙 11 °C
Gisteravond kreeg ik een berichtje van Vera en Pierre, kennissen van Texel, dat ze op camping Route66 stonden met hun camper. En ik was in Faro vanwege de checkup. Maar ze bleven op de camping tot ikOkumaya devam et
Eind goed al goed 😃
6 Ocak 2024, Portekiz ⋅ ⛅ 10 °C
Geslapen in Margot haar camper, ging goed tot een uur of 6 vanmorgen, toen was het toch erg koud geworden in het campertje. Nog even gewacht en toen met dekbed omgeslagen zachtjes het chalet vanOkumaya devam et
Net buiten Sevilla
7 Ocak 2024, Ispanya ⋅ 🌙 9 °C
Vanmorgen wilde ik vroeg vertrekken, maar dat wilde niet lukken. Eerst ontbijt en toen was het wel handig om te douchen en mijn haar te wassen.
Vervolgens nog even langs Tina rijden die een heel mooieOkumaya devam et
Camping in Tarifa
8 Ocak 2024, Ispanya ⋅ ⛅ 12 °C
Gisteravond zag ik dat ik voor 12 uur op de camping in Tarifa moest zijn, dat is wel heel vroeg........... De wekker gezet en uit bed een reepje als ontbijt en direct op zoek naar een pompstation voorOkumaya devam et

Gezgin
Lekker sfeertje 🙏