Edelweißspitze

Næste top som vi kører op på hedder Edelweißspitze og er 2571 meter over havets overflade. Her er den smukkeste udsigt over bjergene, fra den cirkelrunde p-plads. Det er så smukt når solen Czytaj więcej
Wir verlassen die Esel-Alm und fahren über den Passo di St. Croce nach Innichen, einer Markgemeinde mit 3405 Einwohnern im Südtiroler Pustertal in Italien. Die Gemeinde grenzt im Osten und Norden an Czytaj więcej
We gingen vandaag van lekker lente naar even terug naar de winter. Op ruim 3000 meter hoogte kan bijna het hele jaar door geskied worden ⛷️. Alleen in de zomermaanden is dit helaas niet meer Czytaj więcej
Heute morgen klingelte der Wecker um 5:10 Uhr, damit wir um 5:30 Uhr zum Frühstück gehen konnten. Da wir doch etwas aufgeregt waren und es nicht unsere bevorzugte Frühstückszeit war, haben wir Czytaj więcej
This morning we met up again with our dear friend Verena and loaded our gear into her camper (Paulina) ready for our road trip to the small village of Heiligenblut, at the base of the Grossglockner Czytaj więcej
Ganz entspannt ging es heute morgen nach dem leckeren Frühstück los, erst einmal Kühe durchlassen und dann zur Kapelle, den Jakobus begrüßen.
Für heute hatte ich mir nicht so viel vorgenommen, Czytaj więcej
Heute ist es soweit, es geht auf den Grossglockner. Erster Stop ist die Franz Josef Höhe und was treffen wir dort, einen Trabant. Leider ist das Wetter heute nicht so schön wie die letzten Tage und Czytaj więcej
Der Tag begann mit ☀️😎☕️ und dann ging es zeitig los zum Großglockner 🏔️ das Wetter belohnte uns mit strahlendem Sonnenschein ☀️ und wir sind immer noch sprachlos über diese Eindrücke 🤩
Vi kører gennem Hochtor i 10 graders varme og 2504 meter over havets overflade. Det er en tunnel vi kører gennem, på den anden side er sigtbarheden lig nul og det regner ret kraftigt. Så der Czytaj więcej
Vi har udset os turen over Glocknerkamm, hvor Großglockner tårner sig op med sine imponerende 3798 meter over havet. Det er den bjergtop med mest sne på, der ses lidt i baggrunden. Vi kommer ikke Czytaj więcej
Podróżnik Man bliver sgu lidt misundelig , det er helt vildt flot 😊😍
Podróżnik Meget flot👌
Podróżnik Vildt flotte billeder fra alperne, sikke en temperatur ændring fra Italien 😅👍
Podróżnik Det er virkelig flot. 🤩 Men hold nu op for en vej at køre på i den store bil. Godt det ikke er mig der sidder ved roret. 😱