Semana Santa

Vi var så heldige å oppdage at Semana Santa, den hellige uken, fant sted mens vi var i Alicante. Om kvelden fikk vi oppleve de imponerende prosesjonene som fylte gatene med lys, musikk og enRead more
Unsere Anreise nach Alicante hat perfekt geklappt: Flug pünktlich, direkt einen Bus in die Stadt bekommen, der nur ein paar Schritte von unserem Hotel entfernt gehalten hat. Punkt neun Uhr abendsRead more
Es ist so weit. Gleich wird der Mini verladen und dann geht es los, in Richtung Nordspanien. Nächster Stop soll beim Spätzle Fritz stattfinden und morgen La Jonquera.
Hoffentlich sind bis dahin dieRead more
Nous sommes arrivés de bon matin à Alicante, ciel voilé et relativement chaud.
La vieille ville, sans être exceptionnelle est agréable à visiter.
La co-cathédrale de San Nicolás renferme uneRead more
heute Morgen bin ich früh raus, schnell alles fertig gemacht, geduscht und ab zum Tierarzt nach Alicante, Poldi hat einfach nicht aufgehört sich am Ohr zu kratzen sehen konnte man nichts Ohren warenRead more
Heute später Vormittag bin ich dann weiter Richtung Alicante, stehe jetzt auf einem großen Parkplatz Nähe Aldi morgen mal die Lage schauen komme leider nicht auf jeden Parkplatz.
Will WasserRead more
It’s beautiful here, mid to high 70s (but that’s actually hot for walking in the sun), lots of palm trees, and a castle up on a rocky promontory with views out over the ocean and massive, modernRead more
Ik had even een tour overwogen, maar besloot toch in en rond de stad te blijven. Het plan werd een uitgebreide ochtend wandeling op de heuvels rond de stad, en in de namiddag tapas eten. Beide zijnRead more
Traveler Vi trodde vi skulle til Alicante for strandliv og sangria, men landet midt i Semana Santa – den hellige påskeuken. Hver kveld marsjerte lange prosesjoner forbi, med folk i kapper og hetter, tunge helgenstatuer, blomster, stearinlys og et lydnivå som kunne vekket selv en steinblokk til live. Det føltes litt som å havne midt i et religiøst kostymetog – høytidelig, storslått og fullstendig fri for smil. En unik opplevelse – og et vakkert (om enn overraskende) dykk i Alicantes historie og kultur.
Traveler Ja, det var en skikkelig gøy overraskelse å få være med på denne feiringa! Spesielt siden det ikke var planlagt 😊