Germany
Leinfelden-Echterdingen

Here you’ll find travel reports about Leinfelden-Echterdingen. Discover travel destinations in Germany of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

5 travelers at this place:

 • Day15

  Lange reis

  August 5 in Germany

  Vanochtend om 6 uur opgestaan om weer de spullen op te ruimen voor de reis naar Nederland. Half 8 hadden we alles weer in de auto gepuzzeld en klaar voor ontbijt bij de loop.

  Als ontbijt een uitgebreid klassiek ontbijt met roerei, thee, en plakjes ham, kaas en wat smeersels. Na het ontbijt zijn we vertrokken.

  Onderweg weer gezellig in de rij voor paspoort controle bij de grens van Slovenië. Alleen bij de 8 km lange tunnel tussen Slovenië en Oostenrijk liep het even anders. Er was een ongeval met een bus in de tunnel. Daardoor was de tunnel afgesloten voor 2 uur. Dus we hebben rondjes om de auto gelopen in de file.

  Oostenrijk ging daarna vlot. Bij Salzburg in de buurt een late lunch gegeten. En doorgereden naar het hotel in Stuttgart. We kwamen pas rond 20 uur aan. Helemaal kapot van het rijden werden we wel beloont met een mooie kamer.

  In de vliegtuig terminal bij de MacDonalds een ijsje gehaald. En lekker daarna gechilld in de kamer. Lekker op tijd slapen morgen het laatste stukje.
  Read more

You might also know this place by the following names:

Leinfelden-Echterdingen, لاينفلدن-إشتردينغن, Laynfelden-Exterdingen, لاینفلدن-اشتردینگن, Լայնֆելդեն Էխտերդինգեն, Лайнфельден-Эхтердинген, Лајнфелден-Ехтердинген, Ляйнфельден-Ехтердінген, 莱因费尔登-埃希特尔丁根

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now