En kostsam resväg till Vietnam!

Fy fan.
Det sammanfattar dagens hets.
Med dålig information och lite blåögdhet (dålig koll?) blev en resa till flygplatsen som skulle vara 45 minuter lång, 2 timmar lång. Vilket gjorde att viRead more
Fy fan.
Det sammanfattar dagens hets.
Ett av världens sju natur-underverk gjordes på en 2 dagar/1 natt tour/kryssning med Open tours Vietnam. Redan när vi hämtades på hostlet hade vi blivit "upgraded" till en "lyxigare" båt.
Sant?Read more
Vår upplevelse av Hue kan enklast beskrivas av Forrest Gump: "One day it started raining, and it didn't quit for four months. We been through every kind of rain there is. Little bitty stingin'Read more
Nu har det redan gått två veckor i Vietnam och eftersom att vårt visum inte gäller längre så är det dags att åka in i Kambodja.
Vi avslutade i staden Ho Chi Minh (också kallad Saigon) somRead more
Gränsövergången med buss till Kambodja gick smärtfritt, med undantag för lite förvirring kring hur allt skulle ske :)
Första stoppet i Kambodja blev hvudstaden Phnom Penh. Här spenderade viRead more
Några dagars mellanlandnig i staden Kampot, en liten söt stad vid en å. Promenader längs vattnet och på landsbygden kan sammanfatta våra dagar här. Trafiken är rätt lugn här så vi vågadeRead more
Julafton startades med en väldigt guppig bussresa till Sihanoukville där vi hade bokat platser på ett svenskt julbord! Ett imponerande julbord med tanke på att vi är i Kambodja. De svenskaRead more
På juldagen åkte vi båt till ön Koh Rong med vår kompis från julfirandet, Noud. Vi blev avsläppta på en liten pir och vi fick promenera cirka tio min. Där på en helt egen strand låg vårtRead more