Italy
Piazzale della Libertà

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
7 travelers at this place
 • Day13

  Pesaro

  July 27, 2015 in Italy ⋅ ☀️ 30 °C

  Sista dagen i Kroatien spenderade vi i Split, mestadels med att dricka vatten och försöka förhindra solsting. Kände oss lite medtagna båda två. Vi hann ta ett litet dopp på fullsatt strand, annars höll vi oss mest i skuggan och väntade på att det skulle bli dags för nattfärjan till Italien. Till middag åt vi jättegod ( och jättestor) vegetarisk lasagne. Väl på färjan slog vi till slut läger vid en soffa, som jag fick turen att sova på, medans Joanna slog upp sin säng (sidenpåse) på golvet bredvid. Jag sov helt okej! Det var värre för Joanna..
  Nu är vi framme i Pesaro, Italien för en andra, och sista stranddag!
  Read more

  Inger Person

  Ser gott ut. Riktigt luffarliv ni har just nu. Ha det så bra hoppas ni får sova bättre nästa natt. Kram på er. Inger

  7/28/15Reply
   
 • Day14

  Pesaro

  July 28, 2015 in Italy ⋅ ☀️ 29 °C

  Vi ägnade nästan hela gårdagen till att ligga på stranden och bada i havet. På kvällen gick vi in till centrum för att äta och fixa kuvert och frimärken till mina utbytespapper som stressat mig lite för mycket under resan, för att de inte skulle hinna fram om jag väntade tills jag kom hem. Nu är det skickat dock, och får slappna av från det de sista dagarna i alla fall!
  Vi åt pizza, som var god, på en trevlig restaurang, och gick sedan hem och la oss. När klockan ringde imorse och solen lyste över havet utanför fönstret kände vi att en natt här var för lite, men då vi har planerat och bokat boende för resten av resan var det bara att säga farväl och gå till bussen.
  Så nu sitter vi på ett fullknökat tåg med all vår packning i knät och kan inte röra oss.
  Read more

 • Day1

  Pesaro

  June 17, 2010 in Italy ⋅ ☀️ 27 °C

  Di Pesaro abbiamo potuto apprezzare Baia Flaminia sia dalla strada panoramica che porta a Gabicce Mare.
  Riempiendoci gli occhi di colori (verde e blu in particolare).
  Sia dalla spiaggia, sulla quale abbiamo passato momenti piacevoli al tramonto
  Un angolo di pace nell' Agriturismo Badia, a Pesaro, prima tappa del nostro viaggio. Seduto sotto questo secolare GELSO potete intravedere mio marito. Per la prima volta in vita mia ho mangiato i dolci e succosi frutti del gelso.
  Ve lo consigliamo vivamente. E' immerso nelle colline pesaresi ma vicinissimo al mare e alla città. Luogo ideale per visitare la zona.
  Read more

You might also know this place by the following names:

Piazzale della Libertà, Piazzale della Liberta