Stil zitten kan ik dus echt niet. Ik ben hier nu ongeveer 48 uur en moest echt wat gaan doen. Ik begon de dag met Annette autorijles links rijden. Opzich gaat dat prima goed je kop er bij houden. HetRead more
De dag begon om 3:45 in de ochtend. Dat is toch even wennen en goed aankleden want dan is het koud. Ik begon met koeien ophalen op de quad. Het melken zelf ging prima maar door bepaalde dingen duurdeRead more
Gister ochtend was ik een ochtendje vrij waarin ik heerlijk kon bijslapen en wat dingetjes kon doen waar ik tijdens werk niet aan toe kwam. Omdat ik er net een week zit had ik nog geen behoefte aanRead more
Na twee dagen ziek in bed te hebben gelegen ben ik weer volle bak aan de gang. Dit was wel weer even zwaar omdat ik ook nog niet helemaal beter ben. Wel ben ik blij dat het weer beter gaat en ikRead more
Dit weekend liep lekker door. Zaterdag mocht ik voor het eerst te maaien. Ik vind het heel leuk dat ik alles mag proberen. Het maaien ging prima ik moet nog even inschatten hoe ik de bochten het besteRead more
Op dit moment sta ik er alleen voor. Joppe is begin deze week vertrokken. Het is heel stil in huis maar tot nu toe vermaak ik me prima. De drukte op het bedrijf is wat gaan liggen dus op het moment isRead more
Er is denk ik niet veel wat ik liever doe dan koetjes knuffelen. Zelfs al staan ze vast in de luxe bekapbox die mee gekomen is uit Nederland.
You might also know this place by the following names:
Tapanui
Traveler Super gave foto’s
Traveler Vet leuk dat je gelijk mee mocht kijken
Traveler Wat fijn dat de eerste indruk goed is! Over een paar dagen draai je volledig mee op het bedrijf. Veel ervaring op doen en vooral genieten.