Vertrek

Het is zo ver ik heb mijn vliegtuig gevonden. Vanochtend vroeg met mama en Rianne naar schiphol gereden en afscheid genomen. Vanaf hier ga ik het zelf doen en kijken hoe ver ik kom. Mensen kijken wasもっと詳しく
Heel veel water

Zoals gepland hingen we 10 uur in de lucht. Na deze nacht niet geslapen te hebben was ik terwijl ik topgun op had gezet als een blok inslaap gevallen. Ongeveer boven Ierland werd er om geroepen dat deもっと詳しく
American idiot

De eerst vlucht verliep heerlijk. Had drie stoelen aan het raam voor mezelf. 4 uurtjes geslapen, prima gegeten en vrienden geworden met de medewerkers. Na 8 uur vliegen begonnen de kinderen te jankenもっと詳しく
Stressss

Daar ging ik hoor een vlucht van 15 uur. Ik ging zitten en voor dat we uberhaupt vlogen sliep ik al. Dat is best knap voor iemand die vroeger al problemen had met slapen in haar eigen bed. Ik hebもっと詳しく
We fly so highhh

Dat was hem dan de reis die eeuwig leek te duren zit er op. Ik heb 8 uur moeten wachten op mijn laatste vlucht dat werd op een gegeven moment wel zwaar net als mijn oogleden. Ik begon mezelf ookもっと詳しく
Mooooeeee

Ik kwam aan in een stortbui wat mij helaas er van weerhield om de omgeving te kunnen zien. Ook was ik zo moe dat ik haast in slaap viel in de auto. Gelukkig mocht ik eenmaal op plaats van bestemmingもっと詳しく
Heel veel nieuwe vrienden

Stil zitten kan ik dus echt niet. Ik ben hier nu ongeveer 48 uur en moest echt wat gaan doen. Ik begon de dag met Annette autorijles links rijden. Opzich gaat dat prima goed je kop er bij houden. Hetもっと詳しく
Het witte goud🍼

De dag begon om 3:45 in de ochtend. Dat is toch even wennen en goed aankleden want dan is het koud. Ik begon met koeien ophalen op de quad. Het melken zelf ging prima maar door bepaalde dingen duurdeもっと詳しく
Stikstof

Er zijn hier allemaal dingetjes waarvan ik denk waarom zou je dat zo doen? Zo sproeien ze hier stikstof over het land met een helicopter. De precieze reden weet ik niet. Maar het heeft waarschijnlijkもっと詳しく
Om de dag af te sluiten

Er is denk ik niet veel wat ik liever doe dan koetjes knuffelen. Zelfs al staan ze vast in de luxe bekapbox die mee gekomen is uit Nederland.
Zonnemoe

Ik werd haast mijn bed uit geblazen vanochtend zo hard waaide het. Dus ik helemaal warm aangekleed om de kou te trotseren om 4 uur smorgens. Zegt Jan tegen me het is niet koud. Blijkbaar is de windもっと詳しく
Doorweekt

De ochtend begon in de regen dit was voor zo mij als de koeien geen feest. Na het melken ben ik met Annette op pad geweest om mijn bankrekening te openen. De vrouw verliet even de kamer en ik moestもっと詳しく
Rustig aan

Gister ochtend was ik een ochtendje vrij waarin ik heerlijk kon bijslapen en wat dingetjes kon doen waar ik tijdens werk niet aan toe kwam. Omdat ik er net een week zit had ik nog geen behoefte aanもっと詳しく
Weer fris en fruitig

Na twee dagen ziek in bed te hebben gelegen ben ik weer volle bak aan de gang. Dit was wel weer even zwaar omdat ik ook nog niet helemaal beter ben. Wel ben ik blij dat het weer beter gaat en ikもっと詳しく
De kleine dingetjes

De afgelopen dagen liepen lekker. Het was mooi weer en redelijk rustig. Woensdag hebben we ingekuild dit was gelukkig zo klaar. Daarna heb ik mijn eerste "motorrijles" gehad van Joppe hier in hetもっと詳しく
Blauwe plekken, schrammen en spierpijn

Dit weekend liep lekker door. Zaterdag mocht ik voor het eerst te maaien. Ik vind het heel leuk dat ik alles mag proberen. Het maaien ging prima ik moet nog even inschatten hoe ik de bochten het besteもっと詳しく
Kalfjes

De oudste kalfjes zouden naar een andere locatie gebracht worden. Ze moesten dus allemaal in een grote groep en dan de vrachtwagen ingedrukt worden. Ik verwachte weer een blauwe plekken festijn.もっと詳しく
Alise naar het einde van de wereld

Gister was ik vrij en ben ik samen met Esther gaan touren. We zijn naar Nugget point gereden en het was daar prachtig. Hier heb je echt het einde van de wereld gevoel. Zo zijn we de hele dag onderwegもっと詳しく
Ik had nog meer foto's

Deze horen nog bij de vorige post
Deze foto noemen we puur geluk

And they were roommates

Het belangrijkste van deze week was verhuizen. Tot nu toe heb ik bij Jan en Annette in huis gewoond. Dit ging prima maar ik weet van me zelf dat ik toe ben aan mijn eigen plek. Hier waren Jan enもっと詳しく
Drukkk

Deze week was druk. Een groot gedeelte van de velden zijn gemaaid en in balen gemaakt. Deze moesten over verschillende percelen verspreid worden. Alle koeien moesten gemonsterd worden. Dit gaat heelもっと詳しく
Op avontuur

Ik heb een Duits meisje leren kennen en ben hier vrijdag mee op pad geweest. We zijn eerst naar Nugget point gereden. Het weer viel helaas wat tegen maar veder blijft dat gaaf om te zien. Juana wistもっと詳しく
Wonderland bleek niet zo wonderlijk

De afgelopen weken zijn mij zwaar gevallen om verschillende redenen waar ik hier niet verder op inzal gaan. Dit heeft mij het besluit doen maken een einde te maken aan dit avontuur. Dit vind ik echtもっと詳しく
Rustig aan

Op dit moment sta ik er alleen voor. Joppe is begin deze week vertrokken. Het is heel stil in huis maar tot nu toe vermaak ik me prima. De drukte op het bedrijf is wat gaan liggen dus op het moment isもっと詳しく
Haha zo leuk!! Ik blijf je volgen. Succes topper 😘 [Fleur]
旅行者Fijne reis alise!!