United States
Fort Bragg

Here you’ll find travel reports about Fort Bragg. Discover travel destinations in the United States of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

12 travelers at this place:

 • Day18

  Fort Bragg

  April 7 in the United States ⋅ 🌧 14 °C

  Eric hatte mir das Höhenreliev von der heutigen Tour gezeigt, und ich dachte nur, hoffentlich halten die Bremsen und ich habe keinen Platten. Auf diesem Abschnitt ging es zuerst wieder beschaulich durch den besagten Redwoodwald auf einer schlanke Strasse los, dann folgte ein steiler Anstieg und mündete in einer kurvenreichen Abfahrt. Leider folgte diesem 1. Hügel (526 Höhenmeter) der nächste Hügel (150 Höhenmeter). Ich zückte meinen 2. Akku, Eric musste teilweise mit Muskelkraft weiterfahren. An der Küste angelangt, empfing uns ein wunderschöner Blick auf den Pazifik und ein frischer Wind aus Süden. Letzendlich geht diese Strasse, es ist die 1, bis nach SF.Read more

 • Day9

  Van Mill Valley tot Fort Bragg

  May 26, 2014 in the United States ⋅ ☀️ 22 °C

  Goed geslapen, er is minder verkeer op de Hwy omdat het vandaag een vrije dag is: Memorial day, de laatste maandag van mei, men herdenkt dat alle gesneuvelden dit jaar blijkbaar speciaal,degenen die in Afganistan en Irak gesneuveld zijn.
  Je zou twee keer moeten kunnen verblijven om de juiste weg te vinden in kleine zaken als ontbijt, lawaai, warmte enz...
  Het ontbijt was goed, en we aten ons laatste Frans brood deze keer geroosterd. Weg uitgestippeld gisteren dus dat was gemakkelijk en op weg om half 10.
  Eerst een stuk vierbaans Hwy en dan terug naar onze vertrouwde Hwy 1, soms maar een gewone straat. Het is ongeveer 25 km dor land, zelfs de platanen zijn verdord. Wij zagen gisteren op TV dat er verschillende huizen in California geen brandverzekering meer krijgen wegens te hoog risico, en hier zien we de werkelijkheid. Dit is ook het gevolg van her kapitalistisch systeem want bij ons blijf je wel verzekerd aan een hogere prijs in risicogebied maar toch verzekerd. Aan Jenner zijn we terug langs de kust aan het rijden, een beetje hetzelfde tafereel als eergisteren maar veel ruwer landschap, de Hwy slingert zich omhoog en omlaag dat het een lieve lust is. Dirk geniet van dit soort bochtenwerk.
  Af en toe doen we een stop, soms valt het mee en soms valt het tegen. Fort Ross hebben we overgeslagen en volgens mijn gids was dit wel de moeite en Kruse Rhododendron State Park deden we wel en dat was een aarden weg helemaal omhoog en dan dezelfde weg terug. Maar het was een eenbaansweg en ik vond het gevaarlijk rijden. De rhodo's waren bijna uitgebloeid en zeer magere planten, waarschijnlijk te koud en te donker hier onder de woudreuzen, want ja die zijn er ook al hier, geen loofbomen meer maar allemaal naaldbomen. We picknicken aan de auto in het park en dan terug verder.
  We slingeren van zon naar mist naar zon en van 25° naar 14° en terug warmer.
  Onze bestemming fort Bragg kwam al vlug in zicht en zonder stoppen kwamen we daar aan rond 15u. De GPS gaf aan dat de bestemming bereikt was maar we zagen ons motel 'Pine Beach Inn' niet liggen, wel super 8, Best Western, Travellodge en veel ander. Na twee keer op en neer te rijden ging ik binnen bij Travellodge en vroeg de weg, we bleken het reeds voorbij gereden te zijn 6 mijl voor Fort Bragg. De man was vriendelijk en zei wel dat we er al zouden zijn als we Travellodge gekozen zouden hebben. Maar ik had dat bewust niet gedaan omdat alle genoemde motels aan de Hwy lagen en Pine Beach aan het water.
  Toen we eindelijk incheckten was het even voorbij 16u dus een uur gezocht! Daarna nog een uur gezocht naar Dirk's rijbewijs dat hij gewoonlijk nodig heeft om in te checken als ID, je kan niet geloven welke stress we hadden.
  Vlug uitladen en op zoek naar de zee, een mooie baai waar blijkbaar veel wordt gedoken, de zee is wel woelig en er staat een te frisse wind om van het zandstrand te genieten. Daarna naar de shopping voor eten,drinken en een pizza. Het eten is hier vrij duur in California dus toen ik een Pizza zag voor 8$ dacht ik dat valt mee, bleek dat dit een pizza was vers klaargemaakt maar je moest hem nog afbakken, met een microwave gaat dat nogal slecht. Dus een andere zaak gezocht met afhaalpizza en daar betaalde ik dezelfde pizza peperoni 20$
  Maar aan onze kamer konden we hem buiten opeten, het was wel niet aan het water maar toch met een terras en stoelen buiten. En het zonnetje scheen gelukkig nog. Rond acht uur naar de zee voor een mooie zonsondergang, we waren wel wat vroeg maar het was wel de moeite waard, de eerste sinds we hier zijn!
  Ons motel is gelegen in het groen, op de terugweg hoorden we de kikkers kwaken, en geen helemaal geen verkeer. Al bijeen was dit toch een beetje een pechdag vonden we allebei.
  Read more

 • Day74

  Fort Bragg Fog

  October 15, 2015 in the United States ⋅ ☀️ 23 °C

  The sunny good times ended when we rolled into Fort Bragg in the fog so we didn't see much on the coastal trail into town as we felt like we were swimming through pea soup. We enjoyed a nice dinner and evening of chatting with our Warmshowers host Tamra, who has recently taken up cycle touring, among many other post retirement activities, and is preparing for an upcoming trip - a very inspiring lady! Unfortunately, Holly had a mysterious stomach bug that kept her up all night so we decided we would take a down day in Fort Bragg, and Tamra let us stay another night to recharge. We wandered around some local shops and went to a theatre and saw The Martian (complete with free popcorn refills for Karl). Karl even managed to find a new front rack and say goodbye to his crippled old rack.Read more

You might also know this place by the following names:

Fort Bragg, فورت براغ, Форт Браг, فورت برگ، کالیفرنیا, FOB, 포트브래그, फर्ट ब्र्याग, 95437, Форт-Брэгг, Форт-Бреґ, 布拉格堡

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now