Mosi-oa-Tunya NP

Wir fahren für unsere Verhältnisse früh in den Park hinein und haben das Glück, das uns eine Mitarbeiterin den Weg zu den Wildhütern erklärt, die die hier lebenden Rhinos rund um die UhrRead more
Kein Sambia Besuch, ohne Victoria Falls.😊 Man kommt erstaunlich nah dran und wir erstaunlich nass dabei...😅
No visit to Zambia without Victoria falls.😊 You get surprisingly close and getRead more
Um 8 Uhr ging es dann los. Erst in einem kleinen Flitzer und dann ab Katima Mulilo im Reisebus. Dieses Mal funktionierte sogar die Klimaanlage.
Die Grenzübertritte nach Botswana und NamibiaRead more
Ça y est, c'est enfin à mon tour de partir en vacances. Je décide de faire un tour à l'ouest du pays en passant quelques nuits au Botswana et en Namibie. Je commence par Livingstone. Je meRead more
Heute ist es soweit.
Aufgeregt und voller Vorfreude warten wir in der Ankunftshalle des Flughafens in Livingstone auf unsere Freunde Charly und Daniel, die uns in den kommenden 3 Wochen begleitenRead more
Afgelopen week stond vooral in het teken om mijn visa te verlengen. Ik ben binnen gekomen in Zambia met 30 dagen touristen visa of business visa. Geen idee welke ik eigenlijk gekregn heb. De bedoelingRead more
Na drie soepele vluchten zijn we vrijdagochtend aangekomen in Livingstone, Zambia! Eerst even gerelaxte in onze kleurrijke hostel en daarna geld pinnen. Wat nog een uitdaging was! Verder nog rondRead more
Vandaag zijn we op de brug geweest in niemandsland tussen Zambia en Zimbabwe. Hieruit heb je ook mooi uitzicht op de Falls. En heb ik onofficieel is Zimbabwe gestaan. Dit is ook gelijk een grensRead more
Na de brug zijn we naar een krokodillen boerderij geweest waar ze 74 krokodillen houden voor de verkoop van eieren aan de Chinezen. We kregen daar een rondleiding van een leuke aardige jongen enRead more
Morgen is het zover dan ga ik naar Macha. De plek waar ik 6 maanden onderzoeksstage ga doen! Ik ben erg benieuwd. Vandaag nog wat inkopen gehad zoals een koekenpan, want ze hebben daar geen goede. EnRead more
You might also know this place by the following names:
Livingstone, Ливингстън, Λίβινγκστον, ליווינגסטון, LVI, 리빙스턴, Ливингстон шаары, Livingstonas, Марамба, Ливингстон, لیونگسٹون، زیمبیا, 利文斯顿
Traveler Toll das ihr das erleben dürft.
Traveler Oh ist das süß 🥰
Traveler Hammer, zu Fuß