Thailand, Cambodia, Vietnam

December 2014 - January 2015
December 2014 - January 2015
 • Day51

  Otthon, èdes

  January 26, 2015 in Hungary ⋅ ⛅ 2 °C

  26 nap utazas, 22.698km, 5 kulonbozo orszagban 4 kulonbozo evszak, ezalatt 148.765 elfogyasztott kalória, összesen 11 repulöut, 9 szallason ki-es becsomagolasa az osszesen 38,6 kg cuccunknak (bar ez valtozott, lasd elefantos gatya, mint uj elem, illetve a szigeten hagytunk egy elnyutt converset), 11 kiolvasott konyv, 1,5 szunyogriaszto (ami valoszinu semmit nem hasznalt), 2 tubus kezfertotlenito es 2 liter tomeny gyomorfertotlenito utan hazaerkeztunk a IX. keruleti valosagba!

  Kati tovabbra is repulesparaval kuzd, es inkabb sokkal elobb kimegy a repterre, mint, hogy stresszeljen, bar ez az ut vegere sokat javult; valamint ujfent bebizonyitotta, hogy mindig tulpakolja magat, hiszen most is talalni olyan ruhakat a borondben, ami a 26 nap alatt egyszer_sem_volt rajta!
  Tomi ellenben lazara vette a pakolast, mondvan, hogy majd kint vasarol uj cuccokat (lasd elefantos gatya), meg hat, ugye hiszunk a ruhak ontisztulasaban. Tomi szamara a masik nagy felfedezes, hogy igazabol egy konyvmoly veszett el benne, es eleteben eloszor tobbet olvasott, mint Kati.
  Kozos felfedezes, hogy a robogozas, es a buvarkodas is szuper dolog!

  Egyelore meg dolgozzuk magunkban a sok elmenyt, es olyan aprosagoknak orulunk, hogy ihatunk a csapbol, nem dudalt senki a repterrol bevezeto gyorsforgalmin, van mosogepunk es rendes kavefozonk! :)

  Es persze fejben mar a kovetkezo turat tervezzuk... :)))

  Xin Chao, Happy Honeymoon, es koszonjuk, hogy kicsit velunk voltatok!
  Read more

 • Explore, what other travelers do in:
 • Day50

  Landmark Bangkok

  January 25, 2015 in Thailand ⋅ ⛅ 32 °C

  Day 25

  Mar tenyleg csak par orat toltunk Azsiaban... Itteni ido szerint 26an ejjel 1kor felszallunk a gepre, es magyar ido szerint delelott fel12kor szallunk le... Ugyanis most nyerunk 6orat :))

  A medencezesen kivul meg kimentunk a szallodabol vacsizni is, es mivel mar nem kivantuk az azsiait jo fajta hamburgert toltunk! Meg billiardoztunk is ??Read more

 • Day49

  Utolso reggeli

  January 24, 2015 in Vietnam ⋅ ⛅ 26 °C

  Day 24

  Rohamosan fogynak a percek amit meg itt toltunk.
  Tomasz persze ketelkedett benne, hogy mit fogunk itt egy teljes hetig csinalni, de mondanom sem kell, hogy ez is elrepult. Nehez szivvel hagyjuk itt a sok mosolygos arcot, a fejedelmi reggeliket, a balzsamos esteket, a gekkoinkat, a kiskutyakat, es a gyonyoru strandunkat... De var minket Bangkok!Read more