Sushi og Senso-ji Shrine i Asakusa
21 de marzo de 2025, Japón ⋅ ☀️ 14 °C
Fredag var fyldt med gode sager!! Så mange, at vi må dele dagen lidt op i bidder 😉
Første bid var lidt af en lækkerbisken 😜 Vi havde nemlig meldt os til et sushi-kursus i bydelen Asakusa.Leer más
På dyrecafé i Tokyo 🦦🦔🦉
21 de marzo de 2025, Japón ⋅ ☁️ 16 °C
I dag var vi på dyrecafé og det var virkelig sjovt, for der var surikat, murmeldyr, ODDER, pindsvin og tenrekker. Vi måtte kæle med dem alle sammen og lege med odderne. De var mega sjove og sygtLeer más
TeamLab Planets Tokyo 💥
21 de marzo de 2025, Japón ⋅ 🌙 14 °C
Sidste punkt på programmet fredag var et besøg i TeamLab Planets - et sted vi havde fået anbefalet hjemmefra (TAK, Louise og Lasse 🙏🏼🫶🏼). Det er et virkelig populært sted, så vi havdeLeer más
Fra Tokyo til onsen i Hakone
22–24 mar. 2025, Japón ⋅ ⛅ 16 °C
Lørdag tog vi afsked med vores lille lejlighed i Shinjuku i Tokyo og begav os med tog videre til vores destination, Hakone. Rejsen startede fra Shinjuku Station, og det var faktisk forbavsende let atLeer más
På tur i Hakone med kig til Mt Fuji
23 de marzo de 2025, Japón ⋅ ☁️ 16 °C
Søndag tog vi på den helt store rundtur i Hakone-området med fire forskellige transportmidler:
Først gik vi til den lille station Gora, hvorfra vi tog en cable car op til den lille by Sounzan.Leer más
Med fuld fart til Nagoya
24–27 mar. 2025, Japón ⋅ ☁️ 19 °C
Mandag tog vi afsked med vores dejlige værelse i Hakone for at rejse med Shinkansen til næste stop, Nagoya. Vi startede dog med den meeeeget rolige togtur med switchback’en fra Hakone, før viLeer más
Nagoya Castle
25 de marzo de 2025, Japón ⋅ ☀️ 18 °C
Her i Nagoya ligger et af de største slotte fra Edo-perioden. Slottet blev oprindeligt bygget i 1612, men desværre blev det bombet i stykker under 2. verdenskrig. Slottet er blevet genopbygget iLeer más
Sightseeing i Nagoya
26 de marzo de 2025, Japón ⋅ ☀️ 20 °C
Efter i går var en dag med reduceret energi på grund af lidt snue, så stod vi op, og det føltes som om, at der var mere energi i kroppen. Så vi tømte hotellets buffet, og begav vi os ud iLeer más
Ankomst og sightseeing i Takayama
27 de marzo de 2025, Japón ⋅ ☁️ 20 °C
Idag forlod vi Nagoya for at tage toget videre til Takayama - og alle steder, hvor vi kigger efter springer foråret frem. Da vi ankom til Nagoya var der et træ ved floden, som var sprunget ud. Nu erLeer más
Hida Folk Village og Sake-smagning
28 de marzo de 2025, Japón ⋅ ☁️ 12 °C
Vi startede dagen med at gå imod Hida Folk Village (Hida no Sato), som er et frilandsmuseum, der viser traditionelle bondegårde fra Hida-regionen. Det ligger ca. 15 minutter fra hotellet.
Da viLeer más
Solskin og shrines i Takayama
29 de marzo de 2025, Japón ⋅ ☁️ 7 °C
Lørdag stod vi op til en kold, men solrig dag, så vi besluttede os for at starte med at se byens Morning Market, som byder på masser af lokale specialiteter og forskelligt håndværk. Vi smagte påLeer más
Stille søndag i Takayama
30 de marzo de 2025, Japón ⋅ ⛅ 6 °C
En luksus ved at have så god tid her i Japan er, at vi ind imellem kan beslutte bare lige at være lidt. Og det gjorde vi søndag i Takayama ☺️
Så uden det store formål gik vi ned i de småLeer más
Med bus til Kanazawa
31 mar.–3 abr. 2025, Japón ⋅ ☁️ 8 °C
Mandag tog vi bussen fra Takayama via Shirakawa-go til Kanazawa og turen gennem området omkring Shirakawa var superflot med snedækkede bjerge. I selve byen kunne lå der i hvert fald en meter enLeer más
Samuraier og kunst i Kanazawa
1 de abril de 2025, Japón ⋅ ☁️ 10 °C
Tirsdag regnede det lidt her i Kanazawa, så vi blev enige om at lave nogle af de ting på ønskelisten, som foregik indendørs.
Vi startede dagen med at proppe os med brød i et fransk bageri - mumsLeer más
Geisha-kvarterer og Kenroku-en Garden
2 de abril de 2025, Japón ⋅ ☁️ 13 °C
Onsdag kom foråret til Kanazawa. Solen kiggede frem og blomsterne er begyndt at springe ud 🌸 Det gjorde vores gåtur langs med byens Asano River og igennem Geisha-kvarteret Kazuemachi Ghaya endnuLeer más
Konnichiwa Kyoto
3–9 abr. 2025, Japón ⋅ ☁️ 14 °C
Torsdag tog vi toget fra Kanazawa til Kyoto og så havet for første gang i rigtig lang tid!
Derudover er der vist ikke alverden at berette, udover at vi er landet i en skøn lejlighed og har brugtLeer más
🌸🌸 K Y O T O 🌸🌸
4 de abril de 2025, Japón ⋅ ☁️ 13 °C
Fredag var en dag fyldt med templer og kirsebærtræer i fuldt flor, for i Kyoto skal man ikke gå mange meter for at komme til det næste tempel eller blive mødt af det næste blomstrende SakuraLeer más
Manga Museum og lidt lange næser
5 de abril de 2025, Japón ⋅ ☀️ 17 °C
Lørdag satte vi kursen mod Kyotos Manga Museum, som ligger en god gåtur fra vores hotel. På turen derhen gik vi langs den lille å med kirsebærtræer på begge sider og solen skinnede fra enLeer más
Fushimi Inari Taisha og Kyoto Aquarium
6 de abril de 2025, Japón ⋅ ☀️ 20 °C
Vi startede dagen med at gå til Fushimi Inari Taisha, som er en shinto-helligdom dedikeret til Inari, guden for ris, landbrug og forretning. Den blev grundlagt i år 711. Det mest berømte vedLeer más
Hozugawa River+Arashiyama Bamboo Forest
7 de abril de 2025, Japón ⋅ ☀️ 17 °C
Mandag tog vi en kort togtur fra Kyoto til Kameoka, hvorfra vi skulle med på en tur ned ad Hozugawa River. Båden blev roet og styret af tre temmelig stærke og virkelig søde japanske fyre, somLeer más
Miyako Odori og lysfestival på Nijo-slot
8 de abril de 2025, Japón ⋅ 🌙 18 °C
Den anden dag kom vi tilfældigt forbi Miyako Odori, og vi synes, at det så spændende ud, så vi købte billetter. Idag skulle vi så endelig finde ud af, hvad vi egentlig havde købt billetterLeer más
Fukuoka - Kirby Café og lag på lag
9–12 abr. 2025, Japón ⋅ ☁️ 21 °C
Onsdag tog vi et langt stræk med Shinkansen - 680 km på under tre timer - og er nu i byen Fukuoka på øen Kyushu, som ligger så langt sydvest på i Japan, som vi kommer på vores tur. Turene medLeer más
Shopping og sushi i Fukuoka
10 de abril de 2025, Japón ⋅ ☀️ 23 °C
Torsdag var en meget stille dag her i Fukuoka, hvor vi bare spiste, drak kaffe, slendrede lidt rundt i byen og shoppede - bl.a. fik 75 % af os udskiftet vores efterhånden godt nedslidte sneakers 👟Leer más
Shikanoshima rundt på cykel
11 de abril de 2025, Japón ⋅ ☁️ 16 °C
Fredag skulle vi egentlig have været på en heldagstur til bl.a. Takachiho Gorge, men den blev aflyst og derfor sadlede vi om og udnyttede det skønne vejr til en cykeltur.
Vi gik ned til havnen,Leer más
Ankomst til Hiroshima og Peace Memorial
12–14 abr. 2025, Japón ⋅ ☁️ 17 °C
Efter nogle skønne dage i Fukuoka tog vi idag videre med Shinkansen til Hiroshima. Børnene er begyndt at elske Shinkansen - man bevæger sig langt på kort tid - og det er dejlig komfortabelt.
MenLeer más

ViajeroTak Else luv u💗