Sunny Nelson

Vi har haft to overnatninger i Nelson og havde ikke lagt de store planer, så uden videre formål (i hvert fald ikke noget, jeg havde sagt højt 😉) gik vi tirsdag ind til byen og kiggede osLæs mere
Kajak-eventyr i Abel Tasman

Her til morgen tog vi turen fra Nelson til den lille by Marahau, som ligger lige ved Abel Tasman Nationalpark. Her bor vi de næste par dage for at udforske den smukke park både fra vandsiden ogLæs mere
Hike i Abel Tasman Nationalpark

Torsdag var vi tidligt oppe for at springe på en vandtaxa, som satte os af ved Bark Bay i Abel Tasman Nationalpark. Her startede vi vores hike gennem regnskov, langs kridhvide sandstrande og overLæs mere
Mārahau til Greymouth

I dag måtte vi desværre forlade Mārahau - en skøn by, som har budt på mange dejlige oplevelser, men vi skulle videre til Greymouth. En tur på 329 km og 4 timer og 30 min. ifølge Google Maps,Læs mere
Shantytown, Hokitika og Fox Glacie

Lørdag fortsatte vi - efter en enkelt af os 😉 havde nydt endnu en morgenstund ved havet og et helt andet og meget mere voldsomt et af slagsen! - turen sydpå fra Greymouth til Fox Glacier ogLæs mere
Over Haast-passet til Queenstown

For de(n) morgenfriske bød søndag morgen på endnu et smukt syn, da solen stod op over Mount Cook 🫠 Det er med sine 3.700 meter New Zealands højeste bjerg og man kunne lige skimte lidt sne påLæs mere
Fart på i Queenstown

Mandag havde vi en VIRKELIG fed dag i Queenstown! For det første fordi Queenstown er en superhyggelig by, for det andet fordi den er fuld af action!
Vi startede dagen med at tage med en tur i en jetLæs mere
Lysende orme i Te Anau

Efter endnu en skøn morgen med solopgang for de morgenfriske hev vi teltpælene op (hvilket i autocamper-sprog betyder, at man slukker for gassen, lukker toilettet og hiver strømstikket ud🤣).
ViLæs mere
Cruising Milford Sound

Dagen i dag har vi brugt på at suge flere fantastiske udsigter til os - denne gang lod vi bare nogle andre om at transportere os 👌🏼 Fra morgenen hoppede vi på en bus - en ret smart én medLæs mere
Dunedin Art Gallery og Moeraki Boulders

Turen gik i dag fra Te Anau til Oamaru via Dunedin - en tur på omkring 400 km.
Børnene vandt en tur på Taco Bell som belønning for den 12 km lange vandring tidligere på turen - og hver enesteLæs mere
Sidste stop i NZ: Christchurch

Lørdag var rimelig meget en køredag, hvor vi tog turen fra Oamaru tilbage til Christchurch. På mandag skal vi nemlig aflevere den vældige vogn i Christchurch og sige farvel til New Zealand 😭 ViLæs mere
Sightseeing i Christchurch

Desværre er vi nået til den sidste dag med tid til sightseeing og oplevelser i New Zealand og mandag afleverer vi autocamperen og forlader landet. Heldigvis går turen videre til Sydney iLæs mere
New Zealand - tak for nu😢

Autocamperen er rengjort og afleveret, vi har pakket taskerne og nu boarder vi - klar til flere og nye oplevelser i Australien. Og vi glæder os sådan til at se Mette, Søren, Luna og Emil lige omLæs mere
Ankommet til Sydney🙂

Så er vi landet i Sydney lufthavn - klar til en masse eventyr😉
💕Gensyn 💕 og fødselsdag🇩🇰 i Sydney

Mandag ankom vi til Sydney med maverne fulde af sommerfugle, for nu skulle vi endelig gense Mette, Søren, Luna og Emil, som vi ikke har set siden juli 😍 Åh, hvor var det dejligt at få ægte,Læs mere
Sightseeing i Sydney

Onsdag havde vi en skøn dag med sightseeing i Sydney! Vi tog færgen direkte fra Mosman Bay, hvor Mette og Søren bor, til Circular Quay med den mest fantastiske udsigt til Operahuset, broen ogLæs mere
Gensyn med Lene og Tony i Blacksmiths

Lene og Tony er nået til den del af deres rejse, hvor de skal rejse rundt i Australien i autocamper, og lykken ville, at vi kunne nå at mødes på en campingplads ved Blacksmiths Beach. På vejLæs mere
Featherdale Wildlife Park og raffles

Fredag morgen kørte vi fra Charlestown tilbage mod Sydney og på vejen stoppede vi i Featherdale Wildlife Park. Her fik vi set alle de særlige australske dyr og kunne endda fodre og kæleLæs mere
En dag på vandet

Et par morgenfriske typer startede dagen med en lang gåtur, imens vi andre passede på puden🤣
Da alle var kommet op gjorde vi os klar til at komme afsted, fordi Søren og Mette havde inviteret osLæs mere
Spit til Manly og hjemmehygge

I dag var vores sidste hele dag i Sydney, før vi mandag formiddag flyver videre til Hong Kong.
Mette og jeg startede dagen med en morgenfrisk gåtur fra Spit til Manly, og det var den smukkeste turLæs mere
På gensyn Sydney

Så går turen videre fra Sydney til Hong Kong😀
Ankommet til Hong Kong

Selv efter ni timers flyvning var humøret højt, da vi nåede Hong Kong😀
Hong Kong Yacht Club og Aqua Luna

Vi har haft en fantastisk start på vores uge her i Hong Kong! Mandag morgen tog vi med Louisa til den lokale Yacht Club, hvor Lou kunne klare et par online møder og vi kunne få lavet lidt lektierLæs mere
Palace Museum og BBQ

Onsdag morgen tog vi turen ned med rulletrapperne, som er så praktisk indrettet, at de kører det arbejdende folk ned til centrum om morgenen og så skifter de retning i løbet af formiddagen, så deLæs mere
Ocean Park og Chinese Hot Pot

Torsdag havde vi skønt vejr i Hong Kong og vi besluttede at tage til Ocean Park, som er en kombination af en dyre- og forlystelsespark. Parken er GIGANTISK og man tager med en laaaaaang svævebaneLæs mere
Rejsende
Oh milk products, Im dreaming about this on my food search here
RejsendeI know - this is amazing!! 😻