Mora

Natuurlijk kan een bezoek aan de Dalahäster paardjes niet uitblijven. Zeker een bezoekje waard!
Zie ook onze vlog
Zie ook onze vlog
Vandaag hoefden we niet zo heel ver ter rijden om een mooi plekje tegen te komen. Eerst nog even getankt al was de tank maar even over de helft leeg maar iedere dag zie je de diesel duurder wordenLeggi altro
Vandaag hebben voor ons doen veel km gereden 😊 Ongeveer 150 km.
We hebben heel wat bos gezien. Oud bos, met hoge bomen en ook nieuw bos, met nog kleine bomen en veel gekapt bos. De bossen zijn hierLeggi altro
Op weg naar het Park Fulufjället waar we de hoogste waterval van Zweden moeten vinden.
De weg erheen is mooi.We doen ons warme kleding aan en de rugzak op en gaan op pad.
Dé toeristische trekker isLeggi altro
Daar zien we in het bos ineens een eland staan.
Geweldig.
We rijden weer verder en turen tussen de bomen door. Helaas geen eland meer te zien maar wel een prachtige natuur. Tjonge, jonge wat is Zweden mooi!!!! Zo ongerept en zoooooooo stil. Hier kun je echtLeggi altro
We zijn al vroeg op pad gegaan vanmorgen want we willen kilometers maken op weg naar het begin van de Wildernisroute en die begint in Strömsund. We moeten ongeveer 300 km rijden.
We rijden door hetLeggi altro
Vandaag zijn we begonnen aan de Wildernisroute in Zweden.
De Wildernisroute in Zweden, ook wel de Vildmarksvägen genoemd, is een 500 km lange route door het ruige Jämtland en het Zweedse Lapland.Leggi altro
Vandaag rijden we naar Hällingsafallet
We gaan hier de waterval bekijken.
We nemen de weg via Björnvägen. Dit wordt ook wel de Berenweg genoemd.
Dit is het meest berenrijke gebied van Zweden.Leggi altro
Vandaag een bijzonder mooie route gereden van Gäddede naar Ankorede waar een onbewoond Sami dorpje te zien is maar de tocht erheen is geweldig. Steeds stoppen we weer om foto's te maken. We hebbenLeggi altro