12 uur voor de reis
April 15, 2024 in the Netherlands ⋅ 🌬 9 °C
1e dag. Vertrek en aankomst
April 16, 2024 in the Netherlands ⋅ 🌧 7 °C
Hallo allemaal,
Eindelijk tijd om het eerste echte berichtje te schrijven. Vanochtend een keer als vanouds vroeg opgestaan. Half vier. We werden om kwart over 4 door Corné opgehaald en naar SchipholRead more
Dag 2 richting de Spaans/Portugese grens
April 17, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 18 °C
Vanochtend een uur of 8 opgestaan na een goede nachtrust. Na douchen, ontbijten en de camper vullen en legen met schoon en vuil water richting Sevilla vertrokken. Net buiten Sevilla bij de LidlRead more
Dag 2 extra foto
April 17, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 19 °C
Kees had nog een dronefoto gemaakt van de locatie waar we nu staan, een klein zoekplaatje
Derde dag
April 18, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 20 °C
We ontwaakten met een stevige grijze bewolking. Ook wat fris voor Zuid Spanje. Maar goed we zijn op de normale tijd zo'n 10 uur vertrokken. Deze keer hoefden we niet naar de Lidl. We konden kiezen uitRead more
Dag 4
April 19, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 15 °C
Vanochtend om 7.45 opgestaan. Dat lijkt erg vroeg maar dat is Portugese tijd. Het is hier een uur vroeger. Best even verwarrend. We zijn van ons rustige plekje vertrokken naar het zuiden richting deRead more
Dag 5
April 20, 2024 in Portugal
Vanochtend vrij vroeg vertrokken van ons wildkampeerplekje. Het is toch even wennen dat uur tijdsverschil. Het was maar een paar honderd meter naar de verhardde weg maar wat een gehobbel en wat eenRead more
Dag 6
Apr 21–23, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 16 °C
Vandaag rustdag gehouden. Lekker om gewoon eens weinig te doen. Moesten wel voor ons doen vroeg opstaan ivm het tijdverschil. We hadden dus al om 8.30 kerk. Portugese tijd. 'S middags om 15.30. LekkerRead more
Dag 5 extra video 2e poging
April 22, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 14 °C
Ons vertrek van zaterdag morgen
Dag 7
April 22, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 15 °C
Vanochtend vroeg opgestaan want we wilden een boottocht langs de kust gaan maken. We wilden zaterdag al reserveren maar dat doen ze niet zolang van te voren omdat ze niet weten hoe het weer op deRead more
Dag 8
April 23, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 20 °C
Vandaag een drukke dag. We willen 3 locaties aan de kust bezoeken. Eerst richting Lagos waar we eerst wat boodschappen hebben gedaan. Hiervandaan een paar kilometer verder gereden om de rotsformatieRead more
Dag 9
April 24, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 18 °C
Zo, eindelijk even tijd om nog wat te schrijven over de belevenissen van vandaag. Een beetje laat maar dat heeft een reden. Vanochtend had ik eerst om 9.15 een afspraak bij de kapper. Was wel eenRead more
Dag 10
April 25, 2024 in Portugal ⋅ 🌬 15 °C
Ja, jullie zijn nu allemaal nieuwsgierig hoe het allemaal verder gegaan is. Nou dat zal ik vertellen. Wij zijn vroeg opgestaan om eerst naar het dorpje te rijden om te tanken en om te kijken of we eenRead more
Dag 11
April 26, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 12 °C
Ik lag te dromen dat ik het hoorde regenen en dat de vogeltjes aan het fluiten waren. Toen werd ik wakker en zowaar het was werkelijkheid. Het regende en tientallen vogels waren aan het zingen. EenRead more
Dag 12
April 27, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 16 °C
We hebben de spanning er een beetje ingehouden of het gelukt is een mooi plekje te vinden voor het weekend. Maar laat ik eerst beginnen met de ochtend. Bijtijds weggereden zo'n 9.15 richting de groteRead more
Dag 13
April 28, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 10 °C
We moesten deze zondagmorgen weer bijtijds opstaan ivm met het tijdsverschil. We hebben om 9 uur kerk , Portugese tijd. Voor de tijd van het jaar is het eigenlijk best wel fris. Het was buiten maar 8Read more
Dag 14
April 29, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 15 °C
We waren vroeg wakker. We durfden het nu aan om allebei te gaan douchen. We hadden vrijdag voor het laatst gevuld tot 100 liter. Het blijkt dat je als je een beetje zuinig aandoet dat je er net 3Read more
Dag 15
April 30, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 13 °C
Ik ben een paar keer wakker geworden van de regen die op de camper kletterde. Maar toen we opstonden was het droog en ook niet zo koud. We zijn zo tegen half 10 vertrokken. Ma en Klara zijn eerst hetRead more
Dag 16
May 1, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 6 °C
De grote dag is aangebroken. Vandaag scheiden onze wegen. Kees en Klara gaan richting huis. Wij gaan richting Malaga. We zijn vanmorgen gewone tijd opgestaan. Is wel weer even wennen die Spaanse tijd.Read more
Dag 17
May 2, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 5 °C
Het was echt koud toen we wakker werden. Maar een graad of 6. Gauw even de kachel aangezet. Even de kou eruit. Na het ontbijt zijn we rond 9 uur gaan rijden. We hadden haast niks meer te eten inRead more
Dag 18
May 3, 2024 in Spain ⋅ ⛅ 20 °C
We keken vanochtend door het dakraam en zagen dat de lucht helemaal helder was. Dat was al weer een week geleden dat dat zo was. Het was nog wel fris maar de zon stond al op de voorruit en warmt hetRead more
Dag 19
May 4, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 15 °C
Vanmorgen zijn we op een redelijke tijd opgestaan en weer met een strakblauwe lucht en een redelijke temperatuur. We zouden in het zonnetje kunnen ontbijten maar voor het gemak maar binnen gedaan wantRead more
Dag 20
May 5, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 15 °C
Dirigent en voorzanger meneer merel is al vroeg in de veren. Hij is al om 4 uur in de top van de boom gaan zitten. Hij wil zanglessen aan het mussenkoor geven. Na een heel uur te fluiten hoor je hierRead more
Dag 21
May 6, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 24 °C
Het koor was alweer aan het repeteren toen we opstonden. De laatste rit staat op het programma. Zo'n 200 kilometer naar Malaga. Eigenlijk een stukje verder naar een camperplaats waar we vorig jaar ookRead more
Dag 22 en tevens laatste dag
May 7, 2024 in Spain ⋅ 🌙 17 °C
Ja, het is alweer zover. Als je ervoor staat denk je: tjonge 3 hele weken vakantie. Achteraf is het ook weer zo voorbij. Veels tekort. Maar goed, jullie zullen wel begrijpen dat we heel vroeg wakkerRead more

TravelerLeuk dat we weer mee kunnen kijken en lezen. Goede reis!
TravelerBedankt!
TravelerGoede reis en fijne vakantie!
TravelerDankjewel!
Leuk. Succes met de laatste dingetjes en alvast een goede start van de reis! [Annemarie]