Bow lake + omgeving 🌊🏞
19 июля 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 14 °C
Dinsdag 19 juli
Weer een poging voor Lake Louise, maar weer geen parkeerplek. Dus verder naar het noorden gereden en een merentochtje gemaakt.
Herbert lake
Hector lake
Bow lake
Minnewanka lake
Calgary (auto gekocht!!) 🚙
20 июля 2022 г., Канада ⋅ ☀️ 21 °C
Woensdag 20 juli
Ik heb een auto gekocht!! Een 2010 dodge grand caravan. Ze was te betalen door wat hagelschade (hail damage), dus ik heb haar liefkozend Hailey genoemd ♥️🤗 Het idee is dat ikЧитать далее
•1• Phyllis lake 🚐🏕
25 июля 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 18 °C
Maandag 25 juli > dinsdag 26 juli
Mijn eerste dag ben ik naar Phyllis lake gereden. Het was een mooi meer. Het was een rustige plek waar ik dingen heb gedaan voor mijn auto, zoalsЧитать далее
•2• Astotin lake (Elk island park) 🚐🏕
26 июля 2022 г., Канада ⋅ ☀️ 22 °C
Dinsdag 26 juli > woensdag 27 juli
2e dag over Edmonton voor wat boodschapjes en dan een nachtje bij Astotin lake.
Geen gekkigheid. Leuke kampeerplek en hier was wel een douche!
•3• Obed lake 🚐🏕
27 июля 2022 г., Канада ⋅ ☀️ 28 °C
Woensdag 27 juli > donderdag 28 juli
Direct aan de snelweg was er een klein meertje met wat kampeerplekjes. Deze was maar $15! Lekker geslapen en de volgende ochtend door de buren (Venice en Ed)Читать далее
•4• Hinton dag 1+2 🚐👯♀️
29 июля 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 23 °C
Donderdag 28 juli en vrijdag 29 juli
Donderdagavond met Sharon afgesproken! Zij is met haar vriend Bas (en sinds 2 dagen verloofde) en haar ouders (Ella en Patrick) op reis. Ik mag op deЧитать далее
•4• Hinton dag 3+4 🚐👯♀️🐻
30 июля 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 27 °C
Zaterdag 30 juli en zondag 31 juli
Klein rondje gewandeld bij Old Fort Point. Toen we beneden kwamen vertelden mensen dat er 3 zwarte beren bij het water waren!! Dus wij de auto in en zoeken, nietЧитать далее
•5• Kamloops 🚐🌄🔥🍱
1 августа 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 27 °C
Maandag 1 augustus - dinsdag 2 augustus
Na Hinton ben ik doorgereden naar Kamloops. Onderweg prachtig uitzicht door de bergen en daarna door prachtige canyons. Met kleine tussenstopjes in een antiekЧитать далее
•6• Marble Canyon 🚐🏞
2 августа 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 23 °C
Dinsdag 2 augustus - woensdag 3 augustus
Tijdens het rijden richting Whistler kwam ik langs een schattig kampeerplekje. Het was lunch tijd dus dit leek mij een prima plekje om even te lunchen. ToenЧитать далее
Highway 99 - weg naar Whistler 🚐
3 августа 2022 г., Канада ⋅ ☁️ 14 °C
Woensdag 3 augustus
De snelweg waar ik over reed van Marble Canyon naar Whistler was highway 99. En mijn hemel wat was dat prachtig, dat is een eigen post waard. Na elke bocht wil je wel weer stoppenЧитать далее
•7• Whistler 🚐🏔🛞
4 августа 2022 г., Канада ⋅ 🌧 13 °C
Woensdag 3 augustus, donderdag 4 augustus en vrijdag 5 augustus
Nadat ik was aangekomen in Whistler ben ik naar een gratis kampeerplekje gereden. Bij toeval moest ik mijn auto verplaatsen en kreeg ikЧитать далее
•8• Squamish dag 1-3 🚐🏞🚡
6 августа 2022 г., Канада ⋅ ☀️ 23 °C
Vrijdag 5 augustus - dinsdag 9 augustus
Vrijdag op zaterdag geslapen langs de snelweg. Hier stonden ook Mitchell en Kali. Even mee gekletst en zij vertelden over een camping in Squamish waar je voorЧитать далее
•8• Squamish dag 4 🚐🏞
9 августа 2022 г., Канада ⋅ ☀️ 29 °C
Dinsdag 9 augustus
In de ochtend mijn auto afgegeven voor nieuwe banden. Er was een zwembad in de buurt en daar kon je douchen voor $5.75. Dus daar lekker mijn tijd genomen en haren gewassen. ToenЧитать далее
•9• Vancouver 🚐💀🌊👯♀️🌅
10 августа 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 18 °C
Woensdag 10 augustus en donderdag 11 augustus
Om 10 uur in de ochtend had ik in Stanley Park een wandeltour ‘The dark secrets of Stanley Park’. Hele leuke interessante tour. En eens wat anders.Читать далее
•10• Nanaimo 🚐👯♀️⛴
11 августа 2022 г., Канада ⋅ 🌙 19 °C
Donderdag 11 augustus op vrijdag 12 augustus
Jingeplot campground
Om 22:40 hadden we de ferry. Deze was helaas vertraagd, dus uiteindelijk kwamen we rond 00:45 bij de camping aan. De eigenaar zou eenЧитать далее
Goats on the roof 🚐🐐
12 августа 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 22 °C
Tussenstop vrijdag 12 augustus
Even een footprint toevoegen van dit leuke plekje!! Voor de statistieken haha. Zie verhaal bij footprint Nanaimo!
•11• Seal Bay RV park (Courtenay) 🚐🍗
12 августа 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 24 °C
Vrijdag 12 augustus - maandag 14 augustus
Aangekomen bij onze camping, zagen we een mooie buitenkeuken en dan begint het al te kriebelen. Wij gaan bbq-en. Dus Sharon en ik naar de supermarkt -Читать далее
•12• Telegraph Cove 1 🚐🚤🐟
15 августа 2022 г., Канада ⋅ ☁️ 21 °C
Maandag 15 augustus - woensdag 17 augustus
Onderweg naar Telegraph cove weer mooie strandjes. En wel 7 Amerikaanse zeearenden gezien! Er zat er zelfs 1 een lekker visje te eten terwijl wij een kopjeЧитать далее
•12• Telegraph Cove 2 🚐🐋🐬
16 августа 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 22 °C
Dinsdag 16 augustus
Om 13:30 had ik een walvistour geboekt. Ik had uiteraard al van te voren opgezocht wat de beste plek en maand zou zijn. Dit was noord Vancouver eiland in augustus. Op de OceanЧитать далее
•13• Port Alice 🚐🛶
17 августа 2022 г., Канада ⋅ ☀️ 24 °C
Woensdag 17 augustus - donderdag 18 augustus
Vanuit Telegraph Cove zijn we op ons gemakkie naar Port Hardy gereden. Dit is het meest noordelijke puntje met verharde weg dat je kan gaan op het eiland!Читать далее
•14• Englishman river falls 🚐🎣&🍟
18 августа 2022 г., Канада ⋅ ☀️ 30 °C
Donderdag 18 augustus - vrijdag 19 augustus
Na Port Alice een lange trek naar Campbell River terug om hier fish&chips te eten. Toen dacht ik eerst nog wel langer te kunnen rijden, maar na evenЧитать далее
•15• Fairy Lake 🚐🚤🎣
19 августа 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 21 °C
Vrijdag 19 augustus - zondag 21 augustus
Vrijdags weer een tripje voor een campingplekje voor het weekend. Alledrie weer vergeten dat dag een ding is. Allereerst wat zoeken rond Lake Cowichan, maarЧитать далее
•16• Sooke river campground 🚐🦆
21 августа 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 22 °C
Zondag 21 augustus - maandag 22 augustus
Onderweg van Fairy Lake naar Sooke hebben we allemaal leuke stops gemaakt. En wandeling naar Mystic Beach, klein watervalletje het strand op! Leuke wandeling.Читать далее
•17• Dagje Victoria + Tsawwassen 🚐🍻
22 августа 2022 г., Канада ⋅ ☀️ 21 °C
Maandag 22 augustus - dinsdag 21 augustus
Tussen Sooke en de ferry van 21:00 hebben we nog een leuk tochtje gemaakt langs de kust. Een rondje gewandeld over de Galloping Goose trail. Mooi bos en leukЧитать далее
•18• Britton Creek rest area 🚐
23 августа 2022 г., Канада ⋅ ⛅ 25 °C
Dinsdag 23 op woensdag 24 augustus
Ik vind het leuk om te noteren waar ik allemaal slaap, maar maak er nog weinig foto’s van haha. De eerste nacht nadat Bas en Sharon de bus hebben gepakt naarЧитать далее

Путешественник
Prachtig