El Remate: El Sot’z eco-lodge🌱🦎🐸🐍
15. April 2022 in Guatemala ⋅ ⛅ 31 °C
Vanwege de feestdagen was alles volgeboekt. Dus van 14 april tm 17 april moest ik een airbnb boeken. Achteraf ben ik er eigenlijk heel blij mee. Ik had een heerlijke kamer en er was een zwembad. DeWeiterlesen
Flores, Tikal 🛕🐵🦜🌿
18. April 2022 in Guatemala ⋅ ☀️ 20 °C
Tikal is een maya stad midden in de jungle. Ik had de tour geboekt voor de zonsopgang. Dit hield in dat ik om 02:45 klaar moest staan en om 03:00 gingen we rijden. We begonnen ongeveer 04:30 met lopenWeiterlesen
Flores, stad 🌅🚤
19. April 2022 in Guatemala ⋅ ☀️ 33 °C
Zondagmiddag kwam ik aan in Flores. Dit is eigenlijk een stad met een tini eilandje in het meer Petén. De meeste hotels/hostels/restaurants voor de toeristen zitten op dit eilandje en dus ook mijnWeiterlesen
Valhalla farm, laatste dag Guatemala🌳
21. April 2022 in Guatemala ⋅ ⛅ 23 °C
Na de nachtbus uit Flores kwam ik rond 7 uur sochtends aan bij mijn hotel. Gelukkig was mijn kamertje vrij. Dus nog even in bed gedoken. Toen ontbeten bij Fernando en de uber gepakt naar ValhallaWeiterlesen
Shuttle Antigua>León 🚐🇬🇹🇸🇻🇭🇳🇳🇮
22. April 2022 in Honduras ⋅ ⛅ 32 °C
Wat een avontuur was dit zeg. De shuttlebus van Guatemala door El Salvador en Honduras naar Nicaragua. Samen met Anne. We werden om 02:30 opgehaald bij ons hotel. De rest van de groep opgehaald.Weiterlesen
León, stad 💃🏽🍹
23. April 2022 in Nicaragua ⋅ ⛅ 30 °C
Wat is León een leuke stad! Zaterdagochtend hebben Anne en ik zelf een rondje gelopen en zijn we naar een kunstmuseum gegaan. Om 4 uur hadden we een free walking tour. Dit was echt super interessant.Weiterlesen
León, vulkaanboarden Cerro Negro🌋🛷
24. April 2022 in Nicaragua ⋅ ☀️ 27 °C
Zondagochtend werden we opgehaald om te gaan vulkaan boarden. Een tochtje van 30 min in een truck en een wandeling van 45 min met board de berg op. Man wat was het warm. Super leuke ervaring en als jeWeiterlesen
León, vulkaan Telica 🌋🥵
25. April 2022 in Nicaragua ⋅ ☀️ 27 °C
Maandag ging ik met Luke een vulkaanwandeling doen. Ik heb hem zaterdagavond leren kennen in het hostel en het kwam ter sprake dat hij dat ging doen. En toen heb ik gevraagd of ik mee mocht. De trekWeiterlesen
Granada 🌋🛶
27. April 2022 in Nicaragua ⋅ ☁️ 31 °C
Granada was een beetje rustig voor me. Maandag teveel gedaan 🙄 dinsdag in bed gelegen. Woensdag rondje gelopen in Granda en boodschapjes gedaan. En in de middag naar de vulkaan Masaya gereden. DitWeiterlesen
Ometepe, finca la magia 🐸🐱👙
1. Mai 2022 in Nicaragua ⋅ ⛅ 31 °C
Zondag kwam ik aan op Ometepe eiland. Ik had eigenlijk voor 5 nachten bij een boerderij geboekt, finca la magia. Helaas was het heeeeel afgelegen en heel erg back to basic. Ik wilde graag een beetjeWeiterlesen
Ometepe, dag 3 🌋🦋🏊♀️
3. Mai 2022 in Nicaragua ⋅ ⛅ 30 °C
Dinsdag heb ik samen met Bianca (Nederlands) een scooterdagje gehad. Eerst naar Punta Jesus Maria. Vanaf hier kon je super mooi beide vulkanen zien. Deze 2 vulkanen vormen het eiland: Maderas enWeiterlesen
Ometepe, dag 4+5 ☕️🍫🍻
4. Mai 2022 in Nicaragua ⋅ 🌧 28 °C
Woensdag heb ik weer met Bianca afgesproken maar nu bij een koffieboerderij, finca la Magdalena. Hier hebben we heerlijk ijskofdie gedronken en ik heb daarna nog een koffietour gehad. SuperWeiterlesen
San Juan del Sur, dag 1-3 🏖🍔🍻🍹
7. Mai 2022 in Nicaragua ⋅ ☀️ 32 °C
Vrijdagmiddag aangekomen in San Juan del Sur. Een heel klein dorpje aan de zee. Vooral bekend voor het feesten en surfen. Eerst lekker met Fleur (Nederlands) geluncht. Daarna een rondje door deWeiterlesen
San Juan del Sur, dag 4+5 🏊♀️👙🌅🍦
9. Mai 2022 in Nicaragua ⋅ ⛅ 31 °C
Maandag en dinsdag ben ik vooral met Hannah (Duits) en Monika (Canadees) opgetrokken. Lekker gegeten bij het hostel en aan het zwembad gehangen. In de avond een ijsje gehaald en de zonsondergangWeiterlesen
Liberia, Costa Rica 💚
11. Mai 2022 in Costa Rica ⋅ ⛅ 32 °C
Vroeg in de ochtend aangekomen in groen groen Costa Rica. Wat een verschil zeg! In het stadje een covid test gedaan en lekker geluncht. Toen ik terug kwam bij het hostel gingen Jonathan (Amerikaan),Weiterlesen
Milledgeville, Georgia 🇺🇸
15. Mai 2022 in den USA ⋅ ⛅ 29 °C
Donderdagavond goed aangekomen in Amerika. De douane had wel wat extra vraagjes over mijn hele verhaal. Ze vonden het maar gek wat ik aan het doen was haha. Ze bleven maar vragen hoe ik voor mijn reisWeiterlesen
Athens, Georgia 🌻🌷🪷🥤
18. Mai 2022 in den USA ⋅ ☀️ 30 °C
Dagje naar Athens. Eerst een rondje gedaan in de botanische tuin. Mooie plek en een korte wandeling gemaakt. Heel lekker! Daarna met de nicht van Linsey, Joanna, een rondje in Athens de stad gemaakt.Weiterlesen
Bartram forest 🌲🌳
19. Mai 2022 in den USA ⋅ ☀️ 26 °C
Donderdags heb ik een hike gedaan in het Bartram bos. Mooi bos! En lekker een rondje gedaan van ongeveer 10 km. Linsey wilde niet mee dus even zelf mediteren haha. Vooral pijnbomen en veel nieuw bos.Weiterlesen
Atlanta, Georgia dag 1+2🥤🐻❄️+🐠🦈+🏅
23. Mai 2022 in den USA ⋅ 🌧 20 °C
De eerste dag in Atlanta zijn we gaan shoppen en hebben we in de avond met een vriend van Linsey gegeten en zijn vriend, Michael en Chad. En daarna naar onze airbnb gereden.
De tweede dag zijn weWeiterlesen
Atlanta, Georgia dag 3 🌺🍃+🦕🦖
24. Mai 2022 in den USA ⋅ ☁️ 23 °C
De laatste dag zijn we naar de botanische tuin in Atlanta geweest. Deze was nog mooier dan die in Athens en er was een kunst expositie van origami standbeelden, heel tof. Daarna wilde ik graag naarWeiterlesen
Linsey’s huis, Milledgeville 🐍☀️
27. Mai 2022 in den USA ⋅ ⛅ 27 °C
Dag 100 op reis!! 🥳
De afgelopen dagen weinig gedaan. En de komende week zal een beetje hetzelfde zijn. Rondhangen in het huis. We gaan niet meer weg, ook Linsey moet een beetje op haar centjesWeiterlesen
Laatste dagen USA, Milledgeville 👙🍹
3. Juni 2022 in den USA ⋅ ☀️ 31 °C
De laatste dagen hebben we weer in en om het huis gehangen! We hebben een zwembad aangeschaft, lekker gezond, lekker cocktails gemaakt en in de avond samen series gekeken. We mochten ook nog 2 nieuweWeiterlesen
Atlanta vliegveld 🛫
6. Juni 2022 in den USA ⋅ ⛅ 30 °C
UA 6105 ATL (Atlanta, Georgia) -> IAH (Houston, Texas) om 14:01. Aankomst 15:18.
UA 2198 IAH (Houston, Texas) -> YYC (Calgary, Alberta, Canada) om 18:48. Aankomst 22:06.
Atlanta is de grootsteWeiterlesen
Houston vliegveld 🛬🛫
6. Juni 2022 in den USA ⋅ ⛅ 31 °C
Houston vliegveld en dan naar Calgary Canada!!

ReisenderNou het ziet er dan ook FANTASTISCH uit. Wat een mooie plekjes allemaal groetjes en kus van mij
ReisenderMooi land!! 🥰
ReisenderJe hebt het weer goed gedaan. Genoten van je B+B ook lekker voor je gezorgd. Even verwennerij, dat er nog mensen die dat hebben en ook doen, fijn. De Pasen weer voorbij met heel erg mooi weer, veel mensen van kunnen genieten. Ik gisteren bij Agnes en Cor geluncht, samen met je pap, ook weer gezellig. Vandaag verjaardag van 1 van de perzikvrouwen 🥳 koud en warmbuffet, En weer bij elkaar kunnen zijn, dat was het belangrijkst veel liefs en genieten knuffel je Oma
ReisenderJa maar komt niet in de buurt van b&b Goes hoor! 🥰 fijn even samen geweest! En jij ook weer lekker gegeten dus haha. Dikke kus😘😘