"its coming something from heaven..."
25. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ⛅ 29 °C
Vakande mitt i natten att det smattrade på taket till husvagnen. Både jag och J flög upp och försökte rädda det som fanns. Vi hade inte satt upp tältet. Så kylen o de kläder/skor som lågWeiterlesen
"Doctor, doctor please tell me..."
24. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ☀️ 27 °C
Idag var det stranden som gällde. Packade ihop allt o tog cyklarna till stranden som sagt ca 500 m från campingen. Helt ok strand, men med märkbart hög/ lågvatten. Härligt o ligga o kolla påWeiterlesen
"More toys for the boys..."
23. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ☀️ 25 °C
Efter vaknat av fågelkvitter och en lugn morgon, var det dags att packa ihop, 50 procent av familjen ville åka där det fanns mer folk samt mer för barnen. Jag o Charlie kunde tänka oss en nattWeiterlesen
"Shining day at the nuclear plant.."
22. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ⛅ 22 °C
Dags att dra söderut genom Holland, vi tackar Delft för denna vistelse. Kommer gärna tbx hit. Här var det vackert samt mycket att se. Har nog missat en massa.
Kom iväg vid 11 på förmiddagen ochWeiterlesen
"Houses in KUBik..."
21. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ☀️ 24 °C
Ännu en världsstad att besöka i Holland. Denna gången satte vi riktningen mot Rotterdam. Vad vi visste om Rotterdam var typ stor hamn, fina hus.
Fick tips från en gammal skolkamrat om att derasWeiterlesen
"Another city under our feets..."
20. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ☀️ 22 °C
Nu kör vi på med städer. Dags att upptäcka Haag eller Den Haag som det heter på Nederländska. Vi bor väldigt bra där vi bor. Närheten av 2 stora städer att upptäcka. Så idag blev det HaagWeiterlesen
"Chesse, is that a windmill..."
19. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ⛅ 23 °C
Efter en den rejäla cykelturen dagen innan så var det dags för lite asfalt i silverpilen. Dvs biltur på landet igen.. Hade fått tips om en ost marknad i Gouda på torsdagar. Och den varade endastWeiterlesen
"Bicycle race..."
18. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ⛅ 23 °C
Idag var det dags att låta de andra hjulen rulla. Familjen skulle upptäcka vad grannskapet har att erbjuda. Ungarna var sådär när Farsan kläckte idén. Men efter par tramptag då var det glömt.Weiterlesen
”Wheels are rolling..."
17. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ☀️ 23 °C
Då var det dags att säga hejdå till Amsterdam för den här gången. Dags att packa husvagn och familj och dra söderut i Holland.
Hade fått tips om Scheveningen av en holländare. Ligger visstWeiterlesen
"Back to the city..."
16. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ☀️ 27 °C
Ibland är det gött att ha semester. Vi bestämde oss för att ta en dag till i Amsterdam, kan ha lite att göra med att det blev lite sent kvällen innan. 😏
Men då fick vi göra det vi missadeWeiterlesen
"Chesses and clogs..."
15. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ⛅ 24 °C
Idag bestämde vi för att ta en dag bakom ratten för att se utanför Amsterdam. Lite av den delen vi missade när vi körde till Amsterdam.
Hittade en underbar liten väg där vi trängdes medWeiterlesen
"Bang som en boumerang.."
14. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ☀️ 20 °C
Den här dagen blev det till en början en slappar dag vid stranden. Bor nära en sjö/ parkområde påminner lite om Slottsskogen fast utan djur. Misstänker ett andningshål för Amsterdamsbor.
ViWeiterlesen
"In to the city.."
13. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ☀️ 21 °C
Storstad på programmet. Dags att göra Amsterdam. Och se vad det har att erbjuda för oss.
Vi tog metron in till staden, låg ca 10 min från campingen. Och det tog ca en halvtimme in. PerfektWeiterlesen
"Another brick in the wall..."
12. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ ☀️ 21 °C
Dags att packa ihop och lämna denna camping och bege sig västerut. Vaknade vid 9 det är ju semester och färdigpackade vid 12. Och rullade sakta men säkert mot väster och sikte på Amsterdam.Weiterlesen
"The feeling of hunger..."
11. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ 🌙 16 °C
Efter vi bestämt att stanna en dag till på campingen så var det dags att utforska denna regionen av Holland. Fick bli en bilutflykt genom dessa bygder. Påminner lite om slätta vid Skara medWeiterlesen
" vägen leder oss..."
11. Juli 2018 in den Niederlanden ⋅ 🌙 16 °C
Igår blev det en köra dag, dags att sätta GPS på Holland. Först till Citti o handla lite inför semestern. Sedan var det bara att sätta GPS på någon holländsk ort vid gränsen.
Vi åkte vidWeiterlesen
"Gamla Nordsjön den svajar"
9. Juli 2018 in Schweden ⋅ 🌧 20 °C
Nu startar resan med ett en båttur tur Kiel. Och vi är på väg...
First lunch in Estonia.
31. März 2018 in Estland ⋅ ⛅ 1 °C
Eating pasta and pizza.
"Home sweet home..."
6. Februar 2016 in Indonesien ⋅ ⛅ 32 °C
Idag har vi tagit farväl av Asien för den här gången. Dags att styra kossan hemåt. Vi hann med ett sista stort köpcentrum i närheten av hotellet innan det bar hemåt. En grym stor tvskärmWeiterlesen
"That's big?I really say that is big.."
5. Februar 2016 in Malaysia ⋅ ⛅ 25 °C
På frukosten fick barnen bestämma vad de ville göra. Det som valdes mellan var bad i poolen eller ett experimentium i Kuala Lumpur.De valde Experimentium. Men pappa ville kolla en grej förstWeiterlesen
Forts. "Nick Cave..."
4. Februar 2016 in Malaysia ⋅ ⛅ 24 °C
"Nick Cave.. And the bad seeds.."
4. Februar 2016 in Malaysia ⋅ ⛅ 24 °C
Dagen började efter sedvanlig frukost, käkade bla en underbar chickencurry till frukost, intressant. Idag var det dags för utflykt, hade hört ett tips om några grottor som skulle vara intressantaWeiterlesen
" Burning money..."
3. Februar 2016 in Malaysia ⋅ ⛅ 27 °C
Idag blev det en lugnare dag. Kidsen fick äntligen känna på poolen på hotellet. Och de var i vattnet hela tiden runt 4 timmar. Medan jag tog en promenad bla för att kunna logga en cache iWeiterlesen
"Heavy Metal "
1. Februar 2016 in Malaysia ⋅ ⛅ 26 °C
Idag var det tänkt en lugn förmiddag med bad i poolen på hotellet. Men när man hade krängt på sig allt för bad så fick vi vända vid poolen för de hade rengöring av poolen på måndagar.Weiterlesen
"Stairways to heaven.."
31. Januar 2016 in Malaysia ⋅ ⛅ 26 °C
Vaknade för första gången i en för MJUK säng. Och fick en riktigt bra frukostbuffé. Fast Indieninspererad. Vet inte om chickencurry o tandorrichicken passar till oss i Norden till vårt kaffe..Weiterlesen
"Big city..."
30. Januar 2016 in Malaysia ⋅ ⛅ 27 °C
Då var det dags att skrika "Godbye Vietnam" och hallå Kuala Lumpur. Tog flyget från Ho Chi Minh-staden efter 15 dagar i Vietnam och styrde kossan mot Malaysia o Kuala Lumpur. Nu går vi in förWeiterlesen